eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Muhteşem Sünnet Düğünü: Yusuf Talha Erkekliğe İlk Adımını Attı

Muhteşem Sünnet Düğünü: Yusuf Talha Erkekliğe İlk Adımını Attı
22 Haziran 2024 - 4:07

Muhteşem Sünnet Düğünü: Yusuf Talha Erkekliğe İlk Adımını Attı

Ordef Başkan Yardımcısı ve iş insanı Abdulkadir Şimşek ile Hacer Şimşek çiftinin biricik oğulları, emekli müftülük personeli merhum Ömer Şimşek’in torunu Yusuf Talha, düzenlenen görkemli bir sünnet düğünüyle erkekliğe ilk adımını attı. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ndaki Atı ve Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen muhteşem düğün merasimine siyaset ve iş dünyasından birçok seçkin isim katıldı.

Seçkin Konuklar Bir Arada

Yusuf Talha’nın sünnet düğününe katılanlar arasında Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ünye Ticaret Odası Başkanı İrfan Akar, Ünsiyad Başkan Yardımcısı Şenol Ateş ve yönetim kurulu üyeleri, Eyüpsultan önceki dönem Belediye Başkanı Deniz Köken, Gaziosmanpaşa Ünyeliler Dernek Başkanı Murat Keskin, Bahçelievler Ordulular Dernek Başkanı Hikmet Ateş, Eyüpsultan Ordulular Dernek Başkanı Şenol Gündüz, Ordef Başkan Yardımcısı Sezer Turan, Ordef Başkan Yardımcısı Murat Şahin, Yeniden Refah Partisi’nden Hayati Balcı, Ünsiyad onursal başkanları Ömer Gazezoğlu ve Ali Bayraktar gibi önemli isimler yer aldı.

Eğlenceli Aktiviteler ve İkramlar

Düğün boyunca konuklarıyla yakından ilgilenen Şimşek ailesi, davetlilere bol bol ikramda bulunarak onların güzel hatıralarla ayrılmalarını sağladı. Düğünde gerçekleştirilen semazen, palyaço ve sihirbaz gösterileri, davetliler ve çocuklar için keyifli anlar yaşattı.

Hatıra Fotoğrafları ile Ölümsüzleşen Anlar

Sünnet düğününün sonunda çekilen hatıra fotoğraflarıyla bu özel gün ölümsüzleştirildi. Şimşek ailesi, oğulları Yusuf Talha’nın bu önemli gününde yanlarında olan tüm konuklara teşekkürlerini iletti.

Yusuf Talha’ya yeni adım attığı erkeklik yolunda başarılar ve mutluluklar dileriz.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-