eskort samsun

ÜNYENETHABER

SAHİL VE PLAJLARDA DAHA TEMİZ VE SAĞLIKLI ORTAM SUNULUYOR

SAHİL VE PLAJLARDA DAHA TEMİZ VE SAĞLIKLI ORTAM SUNULUYOR
25 Haziran 2024 - 15:53

Ordu Büyükşehir Belediyesi, sahil ve plajların dolup taştığı bugünlerde yaptığı temizlik çalışmaları ile vatandaşlara temiz bir ortam sunuyor.

Yaz sezonunun gelmesi ile birlikte Ordulular sahillere akın ediyor. Özellikle sıcaklığın arttığı bu günlerde ferahlamak isteyen vatandaşlar soluğu Ordu Büyükşehir Belediyesinin sorumluluğunda bulunan plajlarda alıyor. Sezon başlamadan önce yaptığı temizlik, bakım ve onarım çalışmaları ile plajları vatandaşların kullanımına sunan Büyükşehir Belediyesi her gün insan sirkülasyonunun fazla olduğu sahil ve plajlarda temizlik çalışması ile alanları bir diğer güne hazırlıyor.

Her gün düzenli olarak Ordu Büyükşehir Belediyesi Park ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı ekiplerince temizlenen sahil ve plajlar ile vatandaşlara temiz ve daha sağlıklı bir ortam sunuluyor.

İnsan ve çevre sağlığı için hijyen kurallarına uymanın önem arz ettiğine dikkat çeken Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yapmış olduğu bu temizlik çalışmalarının yanı sıra vatandaşların da çevreyi kirletecek atıkları geri dönüşüm veya çöp konteynerlarına koymaları konusunda uyarıda bulundu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-