eskort samsun

ÜNYENETHABER

Sporun Kalbi Ordu’da Atacak

Sporun Kalbi Ordu’da Atacak
26 Haziran 2024 - 12:17

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları’nın açılış töreni, 27 Haziran 2024 Perşembe günü saat 14:00’te Ceren Özdemir Meydanı’nda gerçekleştirilecek. Açılış töreni, tüm Ordu halkını ve spor severleri bir araya getirecek.

Sporun Kalbi Ordu’da Atacak

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün önderliğinde düzenlenen açılış töreni, şehrin spor hayatına yepyeni bir dinamizm kazandırmayı hedefliyor. Açılışa, şehrin dört bir yanından sporcular, gençler ve sporseverler katılacak. Tören kapsamında çeşitli spor gösterileri ve etkinlikler de yer alacak.

GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları, 03-18 yaş arası gençlerin ücretsiz katılımına açık olacak. Bu fırsat, gençlerin sporla tanışmasına ve aktif bir yaşam sürmelerine büyük katkı sağlayacak.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç’ten Tüm Halka Davet

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, açılış töreni öncesinde yaptığı açıklamada tüm Ordu halkını bu özel etkinliğe davet ederek şunları söyledi: “GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları, sporun birleştirici ve dönüştürücü gücünü bir kez daha ortaya koyuyor. Engelleri aşarak herkesin spor yapma imkanı bulacağı bu okullar, gençlerimize ve engelli bireylerimize yeni kapılar açacak. Tüm Ordu halkını, bu coşkuya ortak olmaya ve sporun birleştirici gücünü hep birlikte yaşamaya davet ediyorum.” Dedi.

Mustafa Genç, açılışın Ordu’da spora olan ilgiyi artıracağını ve gençlerin sporla iç içe büyümesine katkı sağlayacağını vurguladı. Tören, gençlerin ve çocukların sporla tanışmasına ve engelleri aşarak spor yapma imkanı bulmalarına vesile olacak.

Sporun ve Kardeşliğin Gücünü Kutlamak İçin Bir Araya Geliyor

Bu özel günde, Ordu halkı ve spor severler, Ceren Özdemir Meydanı’nda buluşarak sporun ve kardeşliğin gücünü kutlayacak. Tören, gençlerin sporla tanışmasına ve engelleri aşarak spor yapma imkanı bulmalarına vesile olacak.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-