eskort samsun

ÜNYENETHABER

OBBKT’DEN GURUR VERİCİ BAŞARI

OBBKT’DEN GURUR VERİCİ BAŞARI
28 Haziran 2024 - 12:42

Yarım asrı aşkın perdelerini kapatmayan Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu’nun (OBBKT) bu sezon sahneye koyduğu “Rumuz Goncagül” oyunu En İyi Komedi Müzikal Ödülü’nü aldı.

OBBKT, 2023-2024 sezonunda sahnelediği “Rumuz Goncagül” oyunuyla büyük bir başarı elde etti. Oktay Arayıcı’nın kaleme aldığı, Genel Sanat Yönetmeni A. Emrah Özdilek’in yönettiği müzikal komedi, 11. Uluslararası Yeni Tiyatro Dergisi Emek ve Başarı Ödülleri’nde önemli bir başarıya imza attı.

Şişli Belediyesi Cemil Candaş Kültür Merkezinde gerçekleştirilen törende, Rutkay Aziz ve Göksel Kortay’ın onur, Zuhal Olcay’ın en iyi komedi kadın, Engin Günaydın’ın en iyi komedi erkek oyuncu ödülünü aldığı gecede, OBBKT tüm tiyatro camiasına ismini bir kez daha duyurarak “Rumuz Goncagül” isimli oyunla En İyi Komedi Müzikal Ödülü’nü aldı.

“BİZE SUNDUĞU İMKANLAR İÇİN BAŞKANIMIZ HİLMÜ GÜLER’E TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Ödülü almak üzere sahneye çıkan OBBKT Genel Sanat Yönetmeni A.Emrah Özdilek, “Bu ödül bizim için ayrı bir önem taşımaktadır. Emeği geçen herkese teşekkür ederim özellikle bize sunduğu imkanlar, özgür çalışma ortamı ve sanat üretimini sanatçının ellerinde yücelten Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e çok teşekkür ederiz” dedi.

Bu önemli başarı, Ordu şehrinin kültürel hayatına ve tiyatrosuna katkı sağlamanın yanı sıra, OBBKT’nin ülkedeki tiyatro sahnesinde de önemli bir yer edinmeye aday olduğunu bir kez daha gösterdi.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-