eskort samsun

ÜNYENETHABER

TRİATLON HEYECANI BAŞLADI

TRİATLON HEYECANI BAŞLADI
29 Haziran 2024 - 16:38

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN EV SAHİPLİĞİNDE 5’İNCİ KEZ ORDU’DA DÜZENLENEN TRİATLON KUPASINA 20 İLDEN 400 SPORCU KATILIYOR. KIYASIYA GEÇEN YARIŞLAR BÜYÜK KEYİF VERİYOR

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Ordu Triatlon Türkiye Kupası yarışları başladı.

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Triatlon Federasyonu iş birliğinde 29-30 Haziran düzenlenen Ordu’da triatlon yarışlarının 5.sini başladı. Triatlon sporunun Ordu’da ve ülke genelinde geniş kitlelere ulaşmasını amaçlayan ve bu çerçevede 5 yıldır düzenlediği organizasyonlarla triatletleri şehirde ağırlayan Büyükşehir Belediyesi, bu yıl beşincisi düzenlenen “2024 Ordu Triatlon Türkiye Kupası” yarışlarına ev sahipliği yapıyor.

20 İLDEN 400 SPORCU KATILIYOR

 

Türkiye genelinde her yaş grubundan 20 ilden 400 triatletin katılımıyla gerçekleşen yarışta sporcular yüzme, bisiklet ve koşu parkurlarından ardı ardına geçerek ter döküyor.

Üç branşın bir arada yapılarak güç, koordinasyon ve zekanın aynı anda kullanılacağı “2024 Ordu Triatlon Türkiye Kupası” Elit – Erkekler, Elit – Kadınlar, Genç – Erkekler, Genç – Kadınlar, Yıldız – Erkekler, Yıldız – Kadınlar, M3 – Erkekler, M3 – Kadınlar, Paratriatlon Erkekler, Paratriatlon Kadınlar, Yaş Grubu Erkekler ve Yaş Grubu Kadınlar kategorilerinde gerçekleştiriliyor.

YARIŞLAR 2 GÜN SÜRECEK

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Triatlon Federasyonu iş birliğinde 29-30 Haziran tarihlerinde Altınordu sahilinde Tayfun Gürsoy Parkı’nda gerçekleştirilen ve iki gün sürecek olan yarışlara vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Düzenlenen yarışlar nedeniyle bugün ve Pazar günü saat 07.00 ile 15.00 saatleri arasında Altınordu ilçesi Mehmetçik Bulvarı, 15 Temmuz Milli İrade Caddesi ve Akyazı Caddesi araç trafiğine kapalı olacak.

 

TRİATLETLER’DEN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Duygu ve düşüncelerini paylaşan triatletler çok güzel bir yarış geçirdiklerini vurguladı. Ordu’daki parkura hayran kaldıklarını da belirten sporcular eksiksiz gerçekleştirilen organizasyon için Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler başta olmak emeği geçenlere teşekkürlerini ilettiler.

 

Öte yandan düzenlenen Ordu Triatlon Türkiye Kupası yarışlarında dereceye giren sporculara gün sonunda ödül töreni düzenlendi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-