eskort samsun

ÜNYENETHABER

BAKAN YARDIMCISI KIRAN’DAN ÜNYE BELEDİYESİNE ZİYARET

BAKAN YARDIMCISI KIRAN’DAN ÜNYE BELEDİYESİNE ZİYARET
29 Haziran 2024 - 17:31

Büyükelçi ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Memleketi Ünye’de bulunan ve bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Büyükelçi ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran ilk olarak AK Parti Ünye İlçe Başkanlığını ziyaret ederek çeşitli istişarelerde bulundu.

AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Parti Yönetimi ve teşkilat üyeleri ile bir araya gelen Bakan Yardımcısı Kıran burada ilçede yapımı devam eden ve planlanan yatırımlarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Bakan Yardımcısı Kıran daha sonra Ünye Belediyesini ziyaret etti.

Başkan Tavlı, “Sayın Bakan Yardımcımızın Her Zamana Desteklerini Görüyoruz”

Ziyarette bir konuşma yapan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, duyduğu memnuniyeti ifade ederken şunları kaydetti;

“Bugün sizleri belediyemizde görmek ve burada misafir etmekten son derece mutluluk duyuyoruz. Burası sizin eviniz ve evinize hoş geldiniz diyorum. Bizler, sizlerin destekleri ve siyasi büyüklerimizin katkıları ile şehrimizde çözülmesi gerek sorunlarla ilgili elimizden gelen gayreti ve özeni gösteriyoruz. Bu noktada sizlerin Ankara’da o destekleri ile beraber bu işleri el birliği ile yürütmenin mutluluğunu yaşadığımızı ve şükran duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin”

Bakan Yardımcısı Kıran “Ünye’mizin Her Zaman Emrindeyiz”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükelçi ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran ise yaptığı konuşmada, “Bugün bir kez daha baba ocağımızda olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Sayın Başkanımızın daveti üzerine buradayız. Ben yeni dönemde kendisini ve yönetimini tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Ünye’mizin kalkınması ve refahı için el ele birlikte çalışmaya her zaman devam edeceğiz. Ünye’miz için ihtiyaç duyulan her noktada memleketin hizmetinde olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyorum” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-