eskort samsun

ÜNYENETHABER

Dünya Üçüncüsünden Genç’e Ziyaret

Dünya Üçüncüsünden Genç’e Ziyaret
02 Temmuz 2024 - 15:27

Nisan 2024’te Türkiye Şampiyonası’nda elde ettiği birincilikle milli takıma seçilen başarılı sporcu Gülcan Öztürk, Yunanistan’da 1-10 Haziran tarihlerinde düzenlenen Dünya Muay Thai Şampiyonası’nda 60 kiloda dünya üçüncüsü oldu. Bu önemli başarının ardından, Gülcan Öztürk ve antrenörü Sezer Karaoğlan, Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç’i makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında hatıra fotoğrafı çekildi ve İl Müdürü Genç, Gülcan Öztürk’e hediye takdim etti.

Başarılı Milli Sporcu Gülcan Öztürk: “Nisan ayında Antalya’da yapılan Türkiye Şampiyonasında birincilik elde ettim ve milli takıma katılmaya hak kazandım. Yunanistan’ın Patra kentinde düzenlenen Dünya Muay Thai Şampiyonasında 3.’lük elde ettim. Çok gururluyum. Hedefim daha çok çalışıp seneye Dünya Şampiyonu olmak. İnşallah bayrağımızı dalgalandırmak istiyorum.”

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç: “Bugün Dünya üçüncüsü sporcumuzu ve antrenörümüzü ağırlıyoruz. Gerçekten mutluyuz, Ordumuz adına kazanılan bu başarı gerçekten çok önemli. Özellikle zor bir branş olan Muay Thai branşında böyle güzel bir dünya üçüncülüğü gelmesi bizi gururlandırdı. Hocamızı ve sporcumuzu tebrik ediyorum. İnşallah bundan sonra daha güzel başarılarla sporcumuzu ve hocalarımızı burada ağırlamaya devam ederiz.”

Gülcan Öztürk’ün elde ettiği bu önemli başarı, hem Ordu ilinde hem de Türkiye genelinde büyük bir gurur kaynağı oldu. Spor kariyerinde emin adımlarla ilerleyen Öztürk, gelecekte daha büyük başarılara imza atmayı hedefliyor.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-