eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ünye Ticaret Borsası ile gurur duyuyorum”

Ünye Ticaret Borsası ile gurur duyuyorum”
03 Temmuz 2024 - 6:31

Ünye Ticaret Borsası ile gurur duyuyorum”
Ünye Ticaret Borsası’nı ziyaret eden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, “Ünye Ticaret Borsası ile gurur duyuyorum” dedi.

Bir dizi program ve ziyaretlere katılmak üzere Ünye’ye gelen TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Ünye Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.

Ünye Ticaret Borsası’nın Avrupa’daki bağımsız kuruluşlar tarafından yapılan değerlendirmede verdiği hizmet ve kalite olarak 5 yıldız olduğunu vurgulayan Hisarcıklıoğlu, “Ünye Ticaret Borsası ile gurur duyuyorum” dedi.

 

Akredite olan Ünye Ticaret Borsası’nın verdiği hizmetlerle Avrupa eş değerinden farkı olmadığını vurgulayan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, şu açıklamayı yaptı:

“Bugün Ünye, Fatsa ve Altınordu devam edeceğiz. Burada hayırlı işler için geldik. Mustafa kardeşim Allah razı olsun, Ankara’da beraber çalışıyoruz zaten. Ünye Ticaret Borsası aynı zamanda benim gurur duyduğum Ticaret Borsalarından biri. Çünkü akredite Borsa. Bugün 5 yıldızlı hizmet veren bir borsamız var Ünye’de. Zaten Ünye’ye de bu yakışır. 5 yıldız deyince ben vermiyorum bu 5 yıldızı. Avrupa’daki bağımsız kurum ve kuruluşlar tarafından üyelerimize verilen hizmetlerin değeri ölçülerek veriliyor. Bugün Avrupa eş değerinden hiçbir farkı yok Ünye Borsa’nın verdiği hizmetler. Bu anlayıştan dolayı Meclis Başkanımız, yönetim kurulu başkanımız, yönetim kurulu üyelerimiz ve meclis üyeleri, genel sekreterimiz ve çalışan kardeşlerimi kutluyorum. Ünye’mize özellikle fındık noktasında baktığımız zaman bu verdikleri hizmetten dolayı kendilerine şükranlarımı sunuyorum.”

Ünye Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Uslu, “Sizleri burada ağırlamak, bizler için onur verici. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı olarak ekonomiye yaptığınız katkılar tartışılmazdır. Bizlerde burada sizlerle beraber olduğumuz ve aynı camiada bulunduğumuz için mutlu ve gururluyuz.”diyerek ziyaret için teşekkür etti.

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-