eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÜNYE’DE MANYETİK KUM FUTBOL TURNUVASI HEYECANI BAŞLADI

ÜNYE’DE MANYETİK KUM FUTBOL TURNUVASI HEYECANI BAŞLADI
03 Temmuz 2024 - 12:24

Türkiye’de tek, Dünya’da ikinci olan Ünye Geleneksel Gece Manyetik Kum Futbol Turnuvası başladı. Açılış karşılaşmasını çok sayıda vatandaş izlerken turnuva 19 Temmuz’a kadar devam edecek.

Ünye 23. Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında organize edilen Geleneksel Gece Manyetik Kum Futbol Turnuvası ilk karşılaşma ile start aldı. Kumsalda gerçekleştirilen turnuvanın açılış seremonisine Ünye Belediye Başkan Vekili Orhan Gürel de katılırken turnuvayı izlemek isteyen çok sayıda kişi sahile akın etti.

Turnuva katılan takımlara başarılar dileyen Ünye Belediye Başkan Vekili Orhan Gürel, “Geleneksel hale gelen ve gece oynanan Manyetik Kum Futbol Turnuvası’nın açılış maçında bir araya geldik. Turnuvamız Ünye’mize ve tüm takımlarımıza hayırlı olsun. Ben özellikle takım kaptanlarımız başta olmak üzere futbolcu kardeşlerimize centilmenlik çerçevesinde karşılaşmalarını yapmalarını temenni ediyorum. Kazasız bir şekilde turnuvamızı sonlandırmayı umut ediyoruz. Katılan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum.” Diye konuştu.

Saygı duruşunun ardından karşılaşmanın ilk düdüğü çalındı. 6 takımın katıldığı turnuvanın ilk karşılaşması Villa Kore Çeşme Otel ile Nuriye Mahallesi arasında gerçekleşti. İki takımın da etkili mücadele sergilediği karşılaşma 1-0 Nuriye Mahallesi’nin üstünlüğü ile sona erdi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-