eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ünye Devlet Hastanesi’nde Akşam Saatlerinde Poliklinik Hizmeti

Ünye Devlet Hastanesi’nde Akşam Saatlerinde Poliklinik Hizmeti
03 Temmuz 2024 - 14:18

Ünye Devlet Hastanesi Temmuz ayı itibarıyla mesai saatleri dışında da poliklinik hizmeti vermeye başlıyor.

3 Temmuz 2024

Hastanelerde yoğunluğu azaltmak ve hafta içi günlerde çeşitli nedenlerle muayene olamayan vatandaşların mesai dışı saatlerde de poliklinik hizmeti alabilmesi amacıyla “Mesai Dışı Poliklinik” uygulaması başlatıldı.

Vatandaşların memnuniyetinin kendileri için önemli olduğunu belirten Ünye Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Dündar: “Mesai saatleri içerisinde çeşitli nedenlerle poliklinik hizmeti alamayan vatandaşlarımızın bu durumlarını da göz önünde bulundurarak mesai dışı saatlerde de poliklinik hizmeti planlamış olduk. Mesai dışı çalışma uygulaması kapsamında Temmuz ayında Göz Hastalıkları, Kardiyoloji, Kulak Burun Boğaz (K.B.B) ve Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Polikliniği olmak üzere 5 (beş) branşta 6 (altı) hekimimizle dönüşümlü olarak bu hizmet devam edecek. Mesai Dışı Vatandaşlarımız rahat bir şekilde bu hizmetimizden yararlanabilirler. Polikliniklerimiz hafta içi günlerde 17:00-19:00 saatleri arasında vatandaşlarımızın hizmetinde olacak. Önümüzdeki dönemde diğer branşlarda da ihtiyaca göre mesai dışı çalışma başlatmayı planlıyoruz. Amacımız vatandaşlarımızın hekime ihtiyaç duyduğu anda yanlarında olabilmektir” dedi.

Poliklinik önlerinde yığılma olmaması ve vatandaşların sıra beklemeden muayene olabilmeleri için 182 MHRS ya da www.mhrs.gov.tr  adresi üzerinden randevularını almaları gerektiğini belirten Dündar: “Poliklinik hizmetiyle birlikte Röntgen, MR, Bilgisayarlı Tomografi gibi görüntüleme hizmetlerimizin yanı sıra laboratuvar ve diğer sağlık hizmetlerimiz de vatandaşlarımızın hizmetine devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Sağlık hizmetlerinin ihtiyaç ve talepler doğrultusunda daha etkin, kaliteli, ulaşılabilir ve zamanında verilmesi öncelikli hedefleri olduğunu kaydeden Başhekim Dündar; “Tabip ve diğer sağlık personeli gibi mevcut sağlık insan gücü kaynağından optimum düzeyde faydalanılarak hastanelerimizde etkin, zamanında ve hasta beklentisinin azami ölçüde karşılanabildiği bir sağlık hizmeti sunumunun sağlanabilmesi ve acil servislerdeki hasta yoğunluğunun azaltılabilmesi amacıyla mesai dışı poliklinik uygulamasını destekliyoruz” açıklamalarında bulundu.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-