eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÜNYE- AKKUŞ-NİKSAR KARAYOLUN’DA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

ÜNYE- AKKUŞ-NİKSAR KARAYOLUN’DA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
05 Temmuz 2024 - 19:55

Geçtiğimiz yıl temeli atılan Ünye Akkuş- Niksar Karayolunda etap çalışmaları kaldığı yerden devam ediyor.

Yüklenici firmanın Tekkiraz bölgesinde kurduğu şantiye alanında incelemelerde bulunan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve AK Parti İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan üstlenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

Başkan Tavlı, “Yol Çalışmaları Hızlı Bir Şekilde Devam Edecek”

Ünye-Akkuş-Niksar karayolunun devlet yolu kapsamın a alınarak 12 metreye çıkarılması ile birlikte işlevselliğinin artırtıldığını belirten Başkan Tavlı, “Kış sezonu münasebetiyle ara verilen yol projesinde gerekli kaynakların temin edilmesiyle birlikte çalışmalar yeniden hızla başlıyor. Bu noktada Ordu Milletvekillerimiz, Prof. Dr. Sn. Mahmut Özer’e, Sn. İbrahim Ufuk Kaynak’a, Sn. Mustafa Hamarat’a, Sn. Naci Şanlıtürk’e, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcımız Sn. Yavuz Selim Kıran’a, Devlet büyüklerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Dedi.

AK Parti Ünye İlçe Başkanı Alparslan; “Çalışmalar 3 Ayrı Noktada Hızla Yürütülecek”

Çalışmaların yeniden başlamasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan ise “Yeni kurulan Tekkiraz şantiyesinde incelemelerde bulunduk. Geçen yıl ki çalışmalarda 11’nci kilometreye kadar ulaşmışlardı. Bugün itibariyle yapım çalışmaları yeniden başlıyor. Bu yol sadece ilçemize ve bölgemize hizmet etmekle kalmıyor, aynı zamanda İç Anadolu’yu ve Akdeniz bölgesini de bölgemize bağlıyor. Bu açıdan da son derece önem arz ediyor. Bugün itibariyle 3 ayrı noktada daha hızlı bir şekilde çalışmalar yürüyecek. Kazasız belasız yeni bir sezon diliyor, tekrar hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-