eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

ORDU GERÇEK BELEDİYECİLİĞE ” ULAŞ”IRMI?ORDU’NUN YÜZÜ “GÜLER”Mİ?

ORDU GERÇEK BELEDİYECİLİĞE ” ULAŞ”IRMI?ORDU’NUN YÜZÜ “GÜLER”Mİ?
06 Temmuz 2024 - 2:02

ORDU GERÇEK BELEDİYECİLİĞE ” ULAŞ”IRMI?ORDU’NUN YÜZÜ “GÜLER”Mİ?

 

Burası Ordunun Atınordu ilçesin de E 70 karayolu üzerinde bulunan Mustafa Kemal Bulvarı.

Bu karayolu;Cumhuriyet ve Turnasuyu mahalleleri’nin bulunduğu yerleşkelerin kenarından geçiyor, yol kenarında bulunan  yaya kaldırımları otların istilası altında,otlar yayaların ayağına dolaşır durumda!  hayvancılıktan vaz geçmiş bir toplum olmasak her ev ahırda bir mal bakmış olsa, mallar yayılacak otlak sıkıntısı çekmez,günlük yaşamın içinde  otlağa dönen şehrin kaldırımların da mallar  yayılır otlar uzamazdı. Seçimle iş başına gelmiş  şehrin Belediye Başkanları da bu kepazelikle yüzleşmek zorunda kalmazdı.Bu manzarayı görünce;Akp’li Büyük Şehir Belediyesi’nin “Düşünen,Üreten,Yarışan Ordu”sloganını nereye sığdıracağız bilemedim.

Çakarlı arabalarınızla bu yoldan kaç defa geçtiniz bilmiyorum! siyah camlı makam aracınıza dışardan bakıldığında  içerisi görünmüyor da,sizin  o makam araçlarınızın içinden dışarı baktığınız da  dışarıda olan biteni  göremeyecek kadar dış dünyadan yalıtılmış bir ruh haline sahip olduğunuz buradan rahatça görülebiliyor.

Bu karayolu,Ordu Giresun Havaalanı istikametinde,şehrimize gelen ve  şehrimizden gelip geçen misafirlerin geçiş güzergahı üzerinde bulunuyor.Şimdi şehrin belediye başkanlarına soruyorum!

CHP’li Altınordu belediye başkanı Ulaş Tepe’nin seçim sloganı “Geleceğe Ulaş”.AKP’li Büyük Şehir Belediye Başkan’ını Hilmi Güler’in Sloganı da “Gerçek Belediyecilik” idi.

Altınordu ilçe’sinin sınırları içerisinde bulunan Cumhuriyet mahallesine ait kaldırımların haline bakıldığın da;her iki belediye başkanının da; birinin  gerçek belediyecilikle,diyeri”nin de bu şehri geleceğe Ulaş’tırma hayaliyle,bir ilgisinin ve alakasının olmadığı açıkça görülüyor.

Daha önce yazmıştım!Altınordu Belediyesi’nin dibinde bulunan  engelli şarj cihazının,yolun trafiğe açılmasıyla devre dışı bırakıldığını, engelsiz yaşam vadeden Altınordu belediye Başkanının gözünün önünde duran bu yanlışı düzeltmesi gerektiği ile ilgili kendisini uyarmıştım.Aradan epey zaman geçti;

ya gururundan,ya kibirinden, yada inadın dan sebep;engelli şarj cihazı engelli vatandaşlarımızın ulaşmayacağı bir yerde  ve arızalı bir biçimde hala orada duruyor.

Ulaş Başkan; bu uyarımı görmezden gelmenizin  bana bir sıkıntısı yada zararı yok! Şunu bilmeniz gerekir! balta sizin bindiğiniz dalı kesiyor o dal kesilirse yere düşecek olan sizsiniz, ben değil.İnadınız,yada kibiriniz, yada gururunuz,benim uyarımı dikkate almanıza engel ise;siz bu engeli bir sonraki seçimde geçemezsiniz benden söylemesi.

İsterseniz kaldırımdaki otları da temizlemeyiniz!vatandaş,sizi o makamlara nasıl oturtturduysa,bir sonraki seçim de kaldırmasını bilir bunu da bilesiniz.

HÜSEYİN AĞAOĞLU

ORDU BAĞIMSIZ SİYASİ TEMSİLCİS

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-