eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

ÜNYE’DE ÇEKİLECEK FİLM İÇİN OYUNCU BAŞVURULARI BAŞLADI

ÜNYE’DE ÇEKİLECEK FİLM İÇİN OYUNCU BAŞVURULARI BAŞLADI
06 Temmuz 2024 - 2:23

Sizde Bu Filmde Rol Almak İstermişsiniz?

Başrollerinde Türkiye’nin çok ünlü oyuncularının yer alacağı, Ünye’de çekilecek olan sinema filmi için çocuk, genç, orta yaş ve altmış yaş üstü kadın ve erkek oyuncular aranmaktadır.

Sinema sektörüne hızlı bir giriş yapan Genna İstanbul’un yaptığı sinema filmi “Son Akşam Yemeği” ile tüm ödülleri toplamıştı diyen Ajans Sahibi Hamza Alp “Yapımcılığını Ünye’li hemşerimiz Selim Tuncer’in yapacağı sinema filminin çekimleri için gün sayıyor. Ünye’nin sinema sektörüne adı altın harflerle yazılacak olan bu filmde birbirinden ünlü oyuncular rol alacaklar. Belki sizlerde bu filmde ünlü oyuncular ile aynı sahnede rol yapacaksınız kim bilir. İşte bu yüzden sizlerde Ajansımıza kaydınızı yaptırarak yönetmenimizin uygun gördüğü takdirde rolü kapmış olacaksınız. Bu büyük sinema filminde rol almak için kaydınızı yaptırmanız gerekmektedir” açıklamasını yaptı.

Siz de bu filmde rol almak istiyorsanız, başvurularınızı 06 Temmuz Cumartesi günü 16:00 – 20:00 arasında Ünye Liseler Mahallesi Santral Sokakta ki Türk Telekom Binasında ki Alp Medya Ajans’a kayıtlarınızı yaptırabilirsiniz.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-