eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Ünye-Akkuş-Niksar Karayolu Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

Ünye-Akkuş-Niksar Karayolu Çalışmaları Hızla Devam Ediyor
06 Temmuz 2024 - 3:32

 

Geçtiğimiz yıl temeli atılan Ünye-Akkuş-Niksar Karayolu projesinde etap çalışmaları kaldığı yerden devam ediyor. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve AK Parti İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan, Tekkiraz bölgesinde kurulan şantiye alanında incelemelerde bulunarak üstlenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

Başkan Tavlı: “Yol Çalışmaları Hızla Devam Edecek”

Başkan Hüseyin Tavlı, yolun devlet yolu kapsamına alınarak genişletilmesiyle işlevselliğinin arttığını belirtti. Kış sezonu nedeniyle ara verilen projenin, gerekli kaynakların temin edilmesiyle birlikte hızla yeniden başladığını vurgulayan Tavlı, desteklerinden dolayı Ordu Milletvekilleri Prof. Dr. Mahmut Özer, İbrahim Ufuk Kaynak, Mustafa Hamarat, Naci Şanlıtürk ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran’a teşekkür etti.

Alparslan: “Çalışmalar 3 Ayrı Noktada Hızla Yürütülecek”

AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan, çalışmaların yeniden başlamasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Alparslan, yeni kurulan Tekkiraz şantiyesinde incelemelerde bulunduklarını ve geçen yıl 11. kilometreye kadar ulaşan yol yapım çalışmalarının bugün itibariyle yeniden başladığını belirtti. Ünye-Akkuş-Niksar karayolunun yalnızca ilçe ve bölgeye hizmet etmekle kalmayıp, İç Anadolu ve Akdeniz bölgelerini de birbirine bağladığını vurguladı. Çalışmaların üç ayrı noktada hızla yürütüleceğini ifade eden Alparslan, kazasız belasız bir sezon dileyerek projenin hayırlı olmasını temenni etti.

Ünye-Akkuş-Niksar karayolu projesinin hızla ilerlemesi, bölge halkı tarafından da memnuniyetle karşılanıyor. Yolun tamamlanmasıyla bölgedeki ulaşımın büyük ölçüde rahatlaması bekleniyor.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-