eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

TURİZMİN GÖZDESİNE BÜYÜKŞEHİR DOKUNUŞU

TURİZMİN GÖZDESİNE BÜYÜKŞEHİR DOKUNUŞU
26 Temmuz 2024 - 10:59

Yaz ve kış aylarında düzenlenen festivaller ve doğal güzellikleri ile adından sıkça söz ettiren, turizmin gözdesi Uluvahta Yaylası asfalt ile buluşturuluyor.

Model ve modern bir şehir inşa etmeyi hedefleyen Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’in öncülüğünde Ordu Büyükşehir Belediyesi, şehirde alt yapıdan üst yapıya çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan çalışmalarla ilçeleri modernleştiren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ilçelere ulaşım sağlayan güzergahları da konfor ile buluşturuyor. Bu kapsamda ekipler Gölköy ilçesi Uluvahta Yayla yolunda asfalt çalışması başlattı.

13 KM’LİK GÜZERGAHTA ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Doğal güzellikleri ile kendine hayran bırakan, düzenlenen etkinliklerle de her yıl yüzbinlerce turistin uğrak noktası olan 1500 rakımlı Uluvahta Yaylası’na ulaşım sağlayan 13 km’lik grup yolunda asfalt çalışmaları yapılıyor.

Çalışmaların devam ettiği ilçede, 1.4 km’lik güzergâh asfaltlandı. Etap etap devam edecek çalışmanın ilk bölümünde 3 km’lik yol asfaltlanacak. Geriye kalan bölümlerdeki çalışmalar da belirli bir program dahilinde tamamlanacak.

4 MAHALLEYE HİTAP EDEN YOL ULUGÖL’E DE ULAŞIM SAĞLIYOR

Haruniye, Yuvapınar, Güzelyayla ve Süleymaniye Mahallerine hitap eden güzergâh aynı zamanda ilçenin turizm merkezlerinden bir diğeri olan Ulugöl’e de ulaşım sağlıyor.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-