eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

ÜFK’DA YAZ FUTBOL OKULU DEVAM EDİYOR

ÜFK’DA YAZ FUTBOL OKULU DEVAM EDİYOR
27 Temmuz 2024 - 16:37

Okulların kapanmasıyla birlikte yaz futbol okulu çalışmalarına devam eden Ünye Futbol Kulübü’nde de yaz okulu kayıtları sürüyor.

2023-2024 sezonunda katıldıkları her kategoride adından başarı ile söz ettiren Ünye Futbol Kulübü’nün lisanslı yarışmacı grupları çalışmalarına ara verirken futbol okulunda ise yeni yetenekleri keşfetmeye devam ediliyor.

Lisanslı gruplara katılacak isimleri belirlemek ve onları Türk futboluna kazandırmak üzere yaz döneminde de çalışmalarını sürdüren mavi-siyahlı kulüpte amaç hem çocukların en büyük ihtiyacı olan hareket kabiliyetlerini geliştirmek, hem de onların futbolcu olma hayallerini yardımcı olmak.

Erkek ve kız sporcular için kayıtların devam ettiği Ünye Futbol Kulübünde yaz döneminde tecrübeli antrenörler minik sporcularını bekliyor. 5-14 yaş arası sporcuların yer alacağı Ünye Futbol Kulübü Yaz Futbol Okulu çalışmaları Gölevi mahallesinde bulunan Olimpiyat Spor Tesislerinde devam ediyor. İsteyenlere servis hizmeti de sağlanıyor.

-Tamtürk; “Hem kız hem de erkek çocuklarımızı bekliyoruz”-

Çocuklar spor yaparken kulüp için yeni yetenekleri keşfetmek istediklerini belirten Ünye Futbol Kulübü Başkanı Metin Tamtürk konu ile ilgili şu ifadelere yer verdi; “Çocuklarımızın spor yapma alışkanlığı kazanmaları en büyük hedefimiz. Çünkü bununla birlikte sağlıklı ve dengeli beslenme konusunda da çocuklarımıza ve de velilerimize yardımcı olma şansı yakalıyoruz. Geçtiğimiz pandemi döneminde çocuklarımızın sosyal ve fiziksel olarak ne kadar olumsuz etkilendiğini ve bunu tersine çevirme noktasında sporun gücünü herkes görmüş oldu. Çocukların futbola olan tutkuları sayesinde hem telefon, tablet, bilgisayar başından kalkarak hareket etmelerini sağlıyoruz, hem de yetenekli çocuklarımızı belirlemiş oluyoruz. Kız ve erkek çocuklarımızı futbol okulu çalışmalarımıza bekliyoruz” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-