eskort samsun

ÜNYENETHABER

>
Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Eren Yağız Arnak Ordu’ya Döndü

Eren Yağız Arnak Ordu’ya Döndü
03 Eylül 2024 - 12:06

Eren Yağız Arnak Ordu’ya Döndü

Macaristan’da yapılan Kick Boks Gençler Dünya Şampiyonasında, Dünya üçüncüsü olarak Ordu’yu gururlandıran Eren Yağız Arnak, Ordu’ya döndü.

Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Sporcusu Eren Yağız Arnak, 23 Ağustos-1 Eylül 2024 tarihlerinde Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de yapılan Kick Boks Gençler Dünya Şampiyonasında, Dünya üçüncüsü olmasının ardından Ordu’ya döndü.

Elde ettiği başarıyla Ordu’yu gururlandıran Eren Yağız Arnak ve Antrenörü Savaş Özcan, Ordu Şehirlerarası Otogarı’nda aileleri, Kick Boks camiasının yanı sıra Ordu ASKF Başkanı Metin Kır tarafından karşılandı.

Eren Yağız Arnak Ordu'ya Döndü

Ordu ASKF Başkanı Metin Kır, karşılama sonrası yaptığı açıklamada, “Takım, kulüp, branş ayırmaksızın Ordu ilini temsil eden evlatlarımızı gece gündüz demeden havalimanında olsun, otogarda olsun; Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak, Genel Sekreterimiz Fahrettin Alkan ile birlikte, Kick Boks Gençler Dünya Şampiyonasında 3. olan Büyükşehir belediye spor kulübü sporcumuz, hemşerimiz Eren Yağız Arnak ve Antrenörü Savaş Özcan’ı Ordu Otogarı’nda karşılamaktan büyük mutluluk duyduk. Başarılarının devamını diliyorum.”

Metin Kır, karşılamada yaptığı açıklamada, “Kick Boks Gençler Dünya Şampiyonası’nda elde ettiği 3.’lük ile şehrimizin ve ülkemizin göğsünü kabartan değerli sporcumuz Eren Yağız Arnak ve Antrenörü Savaş Özcan’ı karşılamaktan büyük bir onur duyuyoruz. Bu başarı, gençlerimize doğru yönlendirme ve destekle neler başarabileceklerinin somut bir örneğidir” dedi.

Eren Yağız Arnak Ordu'ya Döndü

Antrenör Savaş Özcan’ın Katkıları Vurgulandı

Başkan Kır, Eren’in bu büyük başarısının ardında, Antrenörü Savaş Özcan’ın titizlikle yürüttüğü çalışmaların ve sunduğu rehberliğin büyük payı olduğunu belirterek, “Savaş Özcan’ı da bu başarıdan dolayı kutluyoruz. Sporun özünde yatan disiplin ve özveri prensiplerini uygulayan bir antrenör olarak genç sporcumuzu bu seviyeye taşımıştır” ifadelerini kullandı.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P