eskort samsun

ÜNYENETHABER

>
Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ÜNYE KADIN FUTBOL KULÜBÜNDEN JEST

ÜNYE KADIN FUTBOL KULÜBÜNDEN JEST
04 Eylül 2024 - 22:00

Süper Lig Ekibinden Taraftara Jest! Maçlar Ücretsiz

Ünye Kadın Futbol Kulübü, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’ndeki ilk sezonuna merhaba diyor. Kulüp, maçlarını taraftarlarıyla birlikte izlemekten büyük mutluluk duyacaklarını belirterek tüm Ünyelileri tribünlere davet ediyor.

Ünye Kadın Futbol Kulübü, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’ndeki ilk sezonuna merhaba diyor. Kulüp, maçlarını taraftarlarıyla birlikte izlemekten büyük mutluluk duyacaklarını belirterek tüm Ünyelileri tribünlere davet ediyor. Üstelik bu sezon maçlar, bilet almadan ücretsiz olarak izlenebilecek.

Tüm Ünyelilere Destek Çağrısı
Ünye Kadın Futbol Kulübü, hemşerilerini takımlarına destek olmaya çağırdı. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, “Tüm Ünyeli hemşerilerimizi tribünlerde yer almaya davet ediyoruz” denildi. Taraftarların desteğiyle güçlü bir sezon geçirmeyi hedefleyen Ünye Kadın Futbol Kulübü, tribünlerin dolmasını bekliyor.

Pazar Günü Bornova Hitapspor İle Karşılaşma
Ünye Kadın Futbol Kulübü, bu hafta sonu önemli bir mücadeleye çıkıyor. Pazar günü saat 14:00’da Bornova Hitapspor ile karşı karşıya gelecek olan kulüp, taraftarlarını bu önemli maçta yanlarında görmek istiyor.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P