eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

YENİDEN REFAH PARTİSİ ORDU İL DİVAN TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

YENİDEN REFAH PARTİSİ ORDU İL DİVAN TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
05 Eylül 2024 - 15:56

Ordu’da düzenlenen Yeniden Refah Partisi İl Divan Toplantısı, Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Gül’ün katılımıyla büyük bir coşkuya sahne oldu. İl ve ilçe teşkilatlarının yanı sıra Kadın Kolları’nın da yoğun ilgi gösterdiği toplantı, partinin bölgede artan dinamizmini gözler önüne serdi.

GENİŞ KATILIMLA KAPSAMLI DEĞERLENDİRMELER

Yeniden Refah Partisi Ordu İl Başkanı Adem Ağca’nın ev sahipliğini yaptığı toplantıya Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcıları Harun Pala ve Mehmet Yavuz, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Ak, Ordu İl Sorumlusu ve Genel Merkez Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Emin Menşur katıldı. Divan toplantısının odak noktasını teşkilatın çalışmaları ve ileri dönem stratejileri oluşturdu.

PLAKET TAKDİMİ VE ANLAMLI HEDİYELER

Divan toplantısının güçlü katılımıyla öne çıkan bir diğer bölüm ise teşekkür plaketleri ve özel hediyelerle renklendi. Fatsa İlçe Başkanı Mehmet Sami Uzun, Ünye İlçe Başkanı Mehmet Üstündağ ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Harun Pala’ya çalışmalarından dolayı plaket takdim edildi. Aybastı İlçe Başkanı Selahattin İkiz ise Genel Başkan Yardımcısı Sayın Nureddin Gül’e Aybastı Perşembe Yaylası’na ait bal ve yaylanın eşsiz bir portresini hediye etti.

ADEM AĞCA’NIN KONFERANS DEĞERLENDİRMESİ

Ordu İl Başkanı Adem Ağca, toplantının ardından yaptığı açıklamada, “İl Divan Toplantımız, teşkilatlarımızın enerjisini ve birliğini daha da pekiştirdi. Genel Merkez’den gelen kıymetli misafirlerimizin de katılımıyla teşkilatlarımızla geleceğe dair kapsamlı değerlendirmeler yapma fırsatı bulduk.

HEDEFLER VE GELECEK VİZYONU

Toplantı, partinin geleceğe yönelik hedeflerini ve vizyonunu belirlemek açısından da verimli geçti. Katılımcılar, teşkilat çalışmalarında daha etkin olma ve tabana inme stratejileri üzerinde durdu.

Yeniden Refah Partisi Ordu İl Teşkilatı, bu tür etkinliklerle teşkilatın gücünü ve birliğini daha da artırmayı hedefliyor. Toplantılar, parti içi dayanışma ve kolektif çalışma ruhunu güçlendirerek gelecek seçimlere hazırlık çalışmalarını hızlandıracak” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-