eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Ünye’de Motosiklet Sürücülerine Sürpriz

Ünye’de Motosiklet Sürücülerine Sürpriz
05 Eylül 2024 - 16:02

Ünye’de Motosiklet Sürücülerine Sürpriz Denetim

Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi, ilçede motosiklet kullanımının güvenliğini sağlamak amacıyla kapsamlı bir denetim gerçekleştirdi.

Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi, ilçede motosiklet kullanımının güvenliğini sağlamak amacıyla kapsamlı bir denetim gerçekleştirdi. Denetimde kask takmayan ve gerekli evrakları tamamlamayan sürücülere cezai işlem uygulandı. Ayrıca, trafiğe çıkması uygun olmayan motosikletler ise çekiciyle yediemin otoparkına götürüldü.

Denetimlerde, motosiklet sürücülerinin kask takma zorunluluğu bir kez daha hatırlatıldı. Kaskın, motosiklet kazalarında meydana gelebilecek ciddi yaralanmaları önlemede en önemli koruyucu ekipman olduğunu vurguladı.

Ekipler, motosiklet sürücülerinin ehliyet, ruhsat ve sigorta belgelerini kontrol etti. Belgeleri eksik olan sürücülere cezai işlem uygulandı.

Denetimlerde, teknik bakımları yapılmamış, plakası olmayan veya diğer nedenlerle trafiğe çıkması uygun olmayan motosikletler tespit edildi. Bu motosikletler, çekiciyle yediemin otoparkına götürüldü.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-