eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Süper Lig Start Veriyor: Ünye Hazır!

Süper Lig Start Veriyor: Ünye Hazır!
07 Eylül 2024 - 13:37

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nin yeni sezonu, 8 Eylül Pazar günü start alıyor ve gözler Ordu’ya çevriliyor. İlçeyi temsil eden Ünye Kadın Spor Kulübü, sezonun ilk maçında Bornova Hitapspor ile karşı karşıya gelecek. Ordu Ünye İlçe Stadı’nda oynanacak karşılaşma, hem Ordu’da hem de tüm Türkiye’de kadın futboluna olan ilgiyi artırması bekleniyor.

Şampiyon, Avrupa’ya Gidiyor!

14 takımın kıyasıya mücadele edeceği ligde şampiyon olacak takım, Türkiye’yi UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde temsil etme hakkı kazanacak. Bu önemli turnuvada ülkemizi temsil etmek için tüm takımlar büyük bir çaba sarf edecek.

Galatasaray, Savunma Şampiyonu Olarak Sahnede

Geçen sezonun şampiyonu Galatasaray, 11 Eylül Çarşamba günü Fatih Karagümrük ile karşılaşarak yeni sezona başlayacak. Sarı-kırmızılı takım, şampiyonluğunu korumak için iddialı bir kadroyla sahada olacak.

Heyecan Dolu Bir Sezon Bizleri Bekliyor

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nin yeni sezonu, 26 hafta sürecek ve 22 Aralık’ta ilk yarı tamamlanacak. İkinci yarı ise 26 Ocak 2025’te başlayacak ve sezonun son maçları 5 Mayıs 2025’te oynanacak. Heyecan dolu karşılaşmaların ve büyük mücadelelerin yaşanacağı bir sezon bizleri bekliyor.

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-