eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Türk Pop Müziği Büyük Bir İsim Kaybetti

Türk Pop Müziği Büyük Bir İsim Kaybetti
21 Eylül 2024 - 12:10

İstanbul Kadıköy’de bir otelde sahne alan ünlü şarkıcı Metin Arolat, performansı sırasında aniden fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. 52 yaşındaki sanatçı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Olay, Kozyatağı’ndaki bir otelde gerçekleşti. Kalp masajı yapılmasına rağmen durumu ağırlaşan Arolat, hızla ambulansla hastaneye sevk edildi. Ancak, doktorların tüm çabalarına rağmen Metin Arolat hayata tutunamadı.

 

Metin Arolat Hayatını Kaybetti! Metin Arolat Kimdir, Nereli ve Kaç Yaşında? Metin Arolat Neden Öldü

Sanat camiasında derin bir üzüntüye yol açan bu olay, Arolat’ın yakın zamanda yaşadığı büyük kayıpları da gündeme getirdi. Ünlü sanatçı, kısa bir süre önce ağabeyini ve annesini kaybetmişti. Yaşadığı bu zorlu süreçlerin ardından hayata veda eden Metin Arolat, müzik dünyasında bıraktığı izlerle daima hatırlanacak.

Cenaze töreniyle ilgili detaylar önümüzdeki günlerde paylaşılacak. Sanatçının ailesi, dostları ve hayranları, bu ani kaybın şokunu atlatmaya çalışırken, Arolat’ın hatıralarıyla yaşamaya devam edecek.

 

Metin Arolat Hayatını Kaybetti! Metin Arolat Kimdir, Nereli ve Kaç Yaşında? Metin Arolat Neden Öldü

METİN AROLAT KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Mehmet Metin Arolat (28 Mayıs 1972, İzmir – 20 Eylül 2024, İstanbul), Türk şarkıcı ve yönetmen.
Annesi Çerkes, babası banka müdürü ve İstanbul asıllıdır. Babası Türk Hava Yolları’nın logosunu tasarlayan kişidir. Babasının büyük dedesi Hasan İzzet Paşa, dedesi ise ünlü Türk şairi Ali Mümtaz Arolat’tır. Amcası gazeteci Osman Saffet Arolat, kuzeni ise mimar Emre Arolat’tır.[2] İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünden mezun oldu. Abisi Demir Arolat trafik kazasında hayatını kaybedince[3] mezuniyetinin ardından yönetmen olmak ve müzik yapmak amacıyla İstanbul’a taşındı.

İstanbul’da ilk olarak Osman Üstündağ’ın reklam ajansında yönetmen yardımcısı olarak iş hayatına başladı. Çalıştığı bir kısa film Cannes Film Festivali’nde Altın Aslan ödülünü aldı. Bir süreliğine Amerika’ya gidip Chicago’da Illinois Üniversitesinde reklamcılık eğitimi aldı.[4] Daha sonra Türkiye’ye dönünce Tarkan’ın klip çekimlerini yapan ekipte çalışmaya başladı.

20 Eylül 2024 tarihinde, İstanbul’un Kadıköy ilçesinde sahnedeyken geçirdiği kalp krizi nedeniyle öldü.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-