eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Karaçal Erkonaş Camii’nin Temeli Dualarla Atıldı

Karaçal Erkonaş Camii’nin Temeli Dualarla Atıldı
28 Eylül 2024 - 8:52

 

Akkuş’un Karaçal Mahallesi’nde inşa edilecek olan Erkonaş Camii’nin temeli, düzenlenen törenle atıldı. Törene, Akkuş Kaymakamı Ahmet Tokaç, Ak Parti  İlçe Başkanı İbrahim Demir ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tören, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından Kaymakam Ahmet Tokaç ve İlçe Başkanı İbrahim Demir, hayırsever vatandaşların destekleriyle yükselmeye başlayacak olan caminin ilçeye hayırlı olmasını dileyerek, katkıda bulunan herkese teşekkür ettiler.

Kaymakam Tokaç, törende yaptığı konuşmada, “Akkuş’umuzun manevi dokusunu güçlendirecek olan Erkonaş Camii’nin temelini atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah en kısa sürede camimizin açılışında da bir araya geliriz,” dedi.

İlçe Başkanı Demir ise, “Bu güzel eserin ilçemize kazandırılmasında emeği geçen tüm hayırseverlerimize şükranlarımı sunuyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde daha nice hayırlı hizmetlerde buluşmak dileğiyle,” ifadelerini kullandı.

Tören, yapılan duaların ardından caminin temelinin atılmasıyla sona erdi. Camii inşaatının en kısa sürede tamamlanarak ibadete açılması hedefleniyor.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-