eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

AYDIN’A ÖNEMLİ GÖREV

AYDIN’A ÖNEMLİ GÖREV
28 Eylül 2024 - 8:56

Ordulu Akademisyen Müdür Olarak Atandı

Ordulu akademisyen ve sanatçı Dr. İsmet Aydın, Bahçeşehir Üniversitesi Konservatuvarı’na müdür olarak görevlendirildi.

Ordulu akademisyen ve sanatçı Dr. İsmet Aydın, Bahçeşehir Üniversitesi Konservatuvarı’na müdür olarak atandı. Bu yeni görevinde, Dr. Aydın, konservatuvarın akademik ve sanatsal faaliyetlerini yönetecek ve öğrencilere ilham verecek projelere öncülük edecek.

Dr. Aydın, müzik alanındaki derin bilgi birikimi ve deneyimiyle dikkat çekiyor. Eğitim hayatına katkı sağlamak amacıyla çeşitli sanat etkinlikleri düzenlemeyi planlayan Aydın, öğrencilerin yeteneklerini geliştirmeleri için çeşitli programlar sunmayı hedefliyor.

Aydın, “Bu yeni görevde, sanatı ve eğitimi birleştirerek genç yeteneklere en iyi ortamı sağlamak için çalışacağım” dedi. Sanat dünyasına katkı sağlama hedefine yönelik heyecanını dile getiren Aydın, konservatuvarın uluslararası düzeyde tanınmasını sağlamak için var gücüyle çalışacağını belirtti.

Dr. İsmet Aydın Kimdir? 
1988 yılında Ordu Gülyalı Ayrılık köyünde dünyaya gelen Aydın, yörenin kültürü ve müzikle küçük yaşlardan itibaren ilgilenmeye başladı. İstanbul Devlet Konservatuvarındaki öğreniminin ardından master ve doktora derecelerini alarak halk müziği üzerine ulusal ve uluslararası anlamda birçok konser ve bilimsel etkinlikle katkı sağlayan Aydın, 2023 yılında Hindistan’da düzenlenen G20 Zirvesinde düzenlenen konserde Türkiye’yi temsil etti. Kurucu akademik ve yönetim kadrosunda uzun yıllardır görev yapan Aydın, Eylül 2024 itibariyle BAU Konservatuvar müdürü olarak göreve başladı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-