eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

*Başkan İrfan Akar’dan A52TV’ye Hayırlı Olsun Ziyareti*

*Başkan İrfan Akar’dan A52TV’ye Hayırlı Olsun Ziyareti*
30 Eylül 2024 - 23:34

 

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Akar, Çakır Medya bünyesinde yayın yapan A52 TV’nin yeni yayın sezonu dolayısıyla hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında, Karadeniz Radyo Televizyon ve Gazeteciler Derneği Başkanı ve A52TV Genel Yayın Yönetmeni Cihan Çakır ile bir araya gelen Başkan Akar, bölgedeki başarılı medya çalışmalarından dolayı Çakır Medya’yı tebrik etti.

Başkan Akar, yaptığı açıklamada, “A52TV ve Çakır Medya olarak bölgede objektif ve tarafsız haber anlayışınızla fark yaratıyorsunuz. Hem Karadeniz bölgesinde hem de Ünye’de halkın güvenini kazanan yayınlarınızla örnek teşkil ediyorsunuz. Yeni yayın sezonunuzda da başarılarınızın devamını diliyorum,” ifadelerini kullandı.

Çakır Medya’nın bölgedeki haber gücüne dikkat çeken Akar, A52 TV’nin Karadeniz’de ses getiren projelere imza attığını belirterek, bundan sonraki süreçte de başarılı yayınlar yapacağına inandığını vurguladı.

Ziyaretin sonunda   Cihan Çakır, nazik ziyaret ve katkılardan dolayı Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Akar ‘a teşekkür etti.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-