eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Ünye Şehir Stadı’ndaki Durum Hakkında Açıklama Yapıldı*

Ünye Şehir Stadı’ndaki Durum Hakkında Açıklama Yapıldı*
30 Eylül 2024 - 23:47

Ünye Şehir Stadı’ndaki Durum Hakkında Açıklama Yapıldı*

Son dönemde kamuoyunda tartışma konusu olan Ünye Şehir Stadı’ndaki elverişsiz zemin koşulları, Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü ve ilçe müdürlerinin dikkatini çekti. Yaşanan bu durum, özellikle futbolseverler ve spor camiasında endişe yaratırken, yetkililerden konuyla ilgili açıklama geldi.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Aydın Kuyumcu tarafından gazetemize yapılan açıklamada, saha zemininin mevcut durumu mevsimsel faktörlere bağlı olduğu ve bu tür sorunların yaz aylarında sıkça yaşandığı belirtildi. Stadın bakımlarının düzenli olarak yapıldığını ifade eden yetkililer, “Önceki yıllarda da bu aylarda benzer sıkıntılarla karşılaşılıyordu. Bu mevsimsel bir sorun ve geçici nitelikte. Zemin, mevsim şartları normale döndüğünde tekrar sağlıklı bir hale gelecektir” ifadelerine yer verdi.

Kuyumcu, bugüne kadar  bizi arayıp bizden bilgi İsteyen olmadı. Bilgi olmadan haberler yapılması haksızlıktan başka bir şey değil”dedi..

Kuyumcu, bu yıl sahadaki sorunların biraz daha öne çıkmasının sebebini ise kadın futbol takımının lige erken başlamasına bağladı. “Önceki yıllarda kulüplerimiz maçlarını Ekim ayında oynuyordu, bu nedenle zeminin düzelmesi için yeterli zaman oluyordu. Ancak bu yıl kadın futbol takımımız maçlara daha erken başlayınca saha bakımı için zaman kısıtlı kaldı” dedi.

ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Aydın Kuyumcu ,yapılan çalışmalar neticesinde stadyumun maçlara hazır hale geldiği vurguladı. Kamuoyunun endişelenmesine gerek olmadığını belirten Kuyumcu, “Stadımız hazır. Bundan sonraki süreçte takımlarımız burada başarılarına ve galibiyetlerine imza atmaya devam edecek” şeklinde açıklamada bulundular.

ESKİ HALİ

 

 

 

 

 

 

 

YENİ HALİ

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-