eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Ünye Bahçeşehir Koleji’nde Başkanlık Seçimi Heyecanına Komserimde Katıldı

Ünye Bahçeşehir Koleji’nde Başkanlık Seçimi Heyecanına Komserimde Katıldı
02 Ekim 2024 - 8:24

Ünye Bahçeşehir Koleji’nde Başkanlık Seçimi Heyecanı Sosyal Medyaya Yansıdı

 

Ünye Bahçeşehir Koleji’nde gerçekleşen öğrenci başkanlık seçimi, büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Adayların seçim vaatleri ve programları çerçevesinde yoğun bir rekabet yaşanırken, bu heyecan sosyal medyaya da yansıdı. Özellikle, başkan adaylarından Ömer Meriç Beşikçioğlu’nun vaatleri dikkat çekti.

Beşikçioğlu’nun sinema ve tiyatro etkinlikleri düzenleyeceği, hatta Behzat Ç. dizisinin sevilen karakteri Komiser Behzat’ı okula getirme vaadi, hem öğrenciler arasında hem de sosyal medyada ses getirdi. Bu vaade kayıtsız kalmayan Ünyeli ünlü sanatçı ve Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu,  Ömer Meriç’e destek mesajı gönderdi.

Beşikçioğlu, yaptığı açıklamada “Ömer Meriç Başkanlık yolundaki adaylığını destekliyorum, seninleyiz!” diyerek seçim sürecine renk kattı. Ünlü sanatçının bu desteği,  öğrenciler arasında büyük ilgi görürken, Ömer Meriç’in başkanlık yarışındaki iddiasını da güçlendirdi.

Seçim süreci boyunca öğrencilerin yoğun ilgisiyle devam eden başkanlık yarışı, Ünye Bahçeşehir Koleji’nde heyecan dolu anlara sahne olmaya devam ediyor.Bakalım önümüzdeki günlerde başkanlık adayları ne gibi kampanyalar yapacak?

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-