eskort samsun

ÜNYENETHABER

>
Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünye 1957 Spor Galibiyetle Başladı

Ünye 1957 Spor Galibiyetle Başladı
07 Ekim 2024 - 1:36

Ünye 1957 Spor, Ortahisar’ı Deplasmanda Geçti

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Ünye 1957 Spor, deplasmanda oynadığı zorlu maçta Ortahisar Belediyespor’u 1-0 mağlup ederek önemli 3 puana ulaştı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2024 sezonunda mücadele eden Ünye 1957 Spor, deplasmanda karşılaştığı Ortahisar Belediyespor’u 1-0 mağlup ederek önemli bir galibiyet aldı. Maç, 7. dakikada Hakan Doğan’ın penaltı golüyle başladı ve bu gol, Ünye 1957 Spor’un zafere ulaşmasında kritik bir rol oynadı.

 

Maçın Başlangıcı: Hızlı Gol

Maçın başlama düdüğü ile birlikte, Ünye 1957 Spor, rakip kaleye etkili bir şekilde yönelmeye başladı. Hızlı ataklarla rakibin savunmasını zorlayan Ünye 1957 Spor, 7. dakikada kazanılan penaltı ile fırsatı değerlendirdi. Penaltı atışını Hakan Doğan kullandı ve topu kaleye göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Bu gol, Ünye 1957 Spor’un motivasyonunu artırdı.

 

Ortahisar Belediyespor’un Tepkisi

Maçta geriye düşen Ortahisar Belediyespor, bu durumun ardından beraberlik golü aramaya başladı. Rakip takım, Ünye 1957 Spor’un kalesine çeşitli ataklar gerçekleştirse de, Ünye’nin kalecisi ve savunması etkili bir performans sergileyerek golü engellemeyi başardı. Ortahisar Belediyespor, fırsatları değerlendiremeyerek, galibiyeti elde edemedi.

 

Ünye 1957 Spor’un Savunması ve Stratejisi

Ünye 1957 Spor, maçın ilerleyen dakikalarında savunmasını sağlam tutarak, Ortahisar’ın ataklarına karşı direnç gösterdi. Takım, oyunu kontrollü bir şekilde oynayarak, skoru korumaya çalıştı. Ünye 1957 Spor, oyunun temposunu düşürerek, rakibin organize olmasına fırsat vermedi.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P