eskort samsun

ÜNYENETHABER

>
Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ÜNYE GÜCÜNÜN , BEŞİKTAŞ’A GÜCÜ YETMEDİ

ÜNYE GÜCÜNÜN , BEŞİKTAŞ’A GÜCÜ YETMEDİ
07 Ekim 2024 - 1:39

Beşiktaş JK United Payment, Ünye’yi Mağlup Etti!

Turkcell Kadın Süper Ligi’nde heyecan dolu bir mücadeleye sahne olan 5. hafta karşılaşmasında Beşiktaş JK United Payment, deplasmanda Ünye Kadın Spor Kulübü’nü 2-1 mağlup etti.

Turkcell Kadın Süper Lig 5. haftasında Ünye Kadın Spor Kulübü, sahasında Beşiktaş JK United Payment ile mücadele etti. Maç, ilk yarısı golsüz eşitlikle sona ererken, ikinci yarıda atılan goller maça damga vurdu.

İlk Yarı Golsüz Geçti

Maçın ilk yarısında her iki takım da etkili bir oyun sergileyerek karşılıklı ataklarda bulunsa da, net gol fırsatlarını değerlendiremeyince ilk yarı 0-0’lık eşitlikle sonuçlandı. Ünye Kadın Spor Kulübü, kendi sahasında oynamanın avantajını kullanarak Beşiktaş’ın ataklarını bertaraf etmeye çalıştı. Ancak, Beşiktaş’ın tecrübeli oyuncuları, ikinci yarıda oyunun kaderini değiştirmeye hazır görünüyorlardı.

İkinci Yarının Golleri Beşiktaş’tan Geldi

Maçın ikinci yarısında Beşiktaş, 52. dakikada Başak Gündoğdu ile öne geçti. Bu gol, Beşiktaş’ın baskılı oyununu daha da artırdı. 76. dakikada Lara Pintassilgo, takımının ikinci golünü atarak durumu 2-0 yaptı. Beşiktaş, bu gollerle rakibine karşı üstünlük sağladı ve maçta rahat bir konuma geçti.

Ünye’nin Tek Golü Son Dakikada Geldi

Ünye Kadın Spor Kulübü, maçı kaybetmemek için son dakikalarda daha fazla risk alarak atak yapmaya başladı. Maçın 90. dakikasında Suhde Nur Arpacı, Ünye’nin tek golünü atarak durumu 1-2’ye getirdi. Bu gol, Ünye’nin son anlarda maçı dengelemek için umutlarını artırsa da, son dakikalar skor değişmedi.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P