eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

AİLE DANIŞMA MERKEZİ ÇOK YAKINDA YENİLENEN YÜZÜYLE HİZMET VERECEK

AİLE DANIŞMA MERKEZİ ÇOK YAKINDA YENİLENEN YÜZÜYLE HİZMET VERECEK
07 Ekim 2024 - 12:08

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi himayesinde bulunan Aile Danışma Merkezi çok yakında yeni yüzüyle hizmet vermeye başlayacak.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in öncülüğünde sosyal yaşama değer katan pek çok çalışması ile adından söz ettiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, 3 yıldır hizmet verdiği Aile Danışma Merkezi ile psikolojik yardıma ihtiyacı olan vatandaşların yanında oluyor.

 

Bu kapsamda vatandaşların oldukça ilgi ile karşıladığı Aile Danışma Merkezinin daha iyi şartlarda hizmet vermesi için harekete geçen Büyükşehir Belediyesi kapasite artışına giderek merkezi yenilenen yüzü ile daha modern şartlarda vatandaşlarla buluşturacak.

 

Proje hakkında bilgilendirmelerde bulunan Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Emine Ela Karabulut, “2021 yılında açtığımız Aile Danışma Merkezimiz halkımız tarafından çok beğenildi. Yeni merkezimiz ile birlikte günlük 6 danışan hizmetinden 18 danışana çıkacağız” dedi.

 

KAPASİTESİ ARTACAK

 

Tek odalı hizmet binasından yeni hizmet merkezine taşınacak olan Aile Danışma Merkezi danışanlarını burada ağırlayacak. Öncesinde günlük 6 danışanla görüşme sağlayan psikologlar yeni yer ile birlikte 18 danışana hizmet verme kapasitesine ulaşacak. Böylelikle gün sayısı düşürülerek vatandaşların bekleme süresi kısalacak.

 

OYUN TERAPİ ODASI İLE ÇOCUKLARA DA HİZMET VERECEK

 

Yetişkinlere verilen hizmetin yanı sıra çocuklar da buradan yararlanabilecek. Bu kapsamda merkez içerisinde kurulacak olan oyun terapi odası ile çocuklara yönelik psikolojik destek hizmeti verilecek.

 

GRUP TERAPİSİYLE DE MODERN VE KALİTELİ HİZMET ORTAMI OLUŞACAK

 

Yine mevcut yürütülen psikolojik hizmetlere grup terapisi de eklenerek daha modern ve kaliteli hizmet ortamı oluşturulacak.

ÇOK YAKINDA HİZMET VERECEK

 

Çalışmaların devam ettiği Yaşlı Yaşam Merkezi ile aynı bina içerisinde yer alacak olan Aile Danışma Merkezi kısa süre içerisinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine açılacak.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-