eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Başkan Tavlı OSB Sorunları İle İlgili Konuştu

Başkan Tavlı OSB Sorunları İle İlgili Konuştu
08 Ekim 2024 - 1:36

  Ünye Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Başkan Tavlı, fabrikanın açılması ve işletilmesi konusunda artık bir sorun kalmadığını belirtti.

“OSB’de Sorunları Aştık, Fabrika Açılmaya Hazır”

Başkan Tavlı, Ünye OSB’de yürütülen çalışmalara değinerek, büyük ölçüde yol aldıklarını söyledi. Yol, altyapı ve tahkimat duvarı gibi önemli projelerde belediyenin öncülük ettiğini vurgulayan Tavlı, “Biz en önemli sorunları belediye olarak çözdük. İskan, taşkın ve altyapı meselelerini hallettik. Artık fabrikanın açılmasını engelleyen hiçbir problem kalmadı,” dedi.

“Birlik ve Beraberlik İçinde Ünye’yi Geliştiriyoruz”

Belediye olarak Ünye’yi gelecek nesillere daha güvenli ve hazır bir şehir olarak bırakmayı hedeflediklerini belirten Tavlı, bu süreçte milletvekilleri, ilçe başkanları ve belediye meclis üyeleriyle uyum içinde çalıştıklarını ifade etti. “Bizim tek derdimiz, Ünye’nin gelişmesi. Gelecek nesillere daha güvenli bir Ünye bırakmak için tüm ekip olarak çalışıyoruz,” diye konuştu.

“Curi Deresi Taşkın Sorununu Çözdük”

Başkan Tavlı, Curi Deresi’nde yaşanan taşkın sorunlarına da değindi. Devlet Su İşleri (DSİ) ile birlikte 4 kilometrelik bir taşkın koruma çalışması gerçekleştirdiklerini ve bu alandaki yağmur suyu deşarjı için gerekli kamulaştırma işlemlerinin tamamlandığını belirtti. Proje değişikliği ile birlikte, bölgenin doğu ve batı taraflarında güvenli tahkimatlar yapıldığını ve bu çalışmaların devam ettiğini sözlerine ekledi.

Başkan Tavlı, OSB projesinin hız kazanmasında bölgedeki siyasi temsilcilerin ve milletvekillerinin büyük destek verdiğini belirterek, “Başta Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ve Mahmut Özer olmak üzere tüm vekillerimiz bize büyük destek sağladı,” diyerek teşekkürlerini iletti.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-