eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Ünye Çakırtepe  Hastanesi Kadrosunu Güçlendirmeye Devam Ediyor

Ünye Çakırtepe  Hastanesi Kadrosunu Güçlendirmeye Devam Ediyor
08 Ekim 2024 - 2:25

Ünye Çakırtepe  Hastanesi Kadrosunu Güçlendirmeye Devam Ediyor

Ünye Çakırtepe Hastanesi, sağlık kadrosunu güçlendirmeye yönelik attığı adımlarla dikkat çekiyor. Başhekim Profesör Doktor Ali Coşkun yönetimindeki hastane, yeni transferlerle kadrosunu daha da sağlamlaştırırken, son olarak Ordu Devlet Hastanesi’nde uzun yıllar görev yapmış olan Psikiyatri Uzmanı Doktor Atila Gürgen’i kadrosuna kattı.

Ruh sağlığı ve hastalıkları alanında uzman olan Psikiyatri Uzmanı Doktor Atila Gürgen, her hafta Perşembe  ve Salı günleri Ünye Çakırtepe Hastanesi’nde poliklinik hizmeti verecek. Ünye’de göreve başlamasıyla birlikte Uzman Dr. Gürgen, Ünye’de önemli bir ihtiyacı doldurmuş oldu..

Psikiyatri Uzmanı Doktor Atila Gürgen’e “hayırlı olsun” ziyaretinde bulunan Cihan Çakır ve beraberindekiler, Başhekim Profesör Doktor Ali Coşkun ile birlikte yeni doktoru tebrik ederek başarı dileklerinde bulundular. Ziyarette, hastanenin sunduğu sağlık hizmetlerinin daha da genişleyeceği ve Ünye halkına daha etkin bir sağlık hizmeti sunulacağına olan inanç vurgulandı.

Yeni görevinde Uzman Dr. Atilla Gürgen’e başarılar dileriz.

Özgeçmiş

Ocak 1988 tarihinde Burdur Tefenni’de doğdu. İlk ve Ortaokulu Tefenni’de tamamladı.

 

2001-2005 yılları arasında Burdur Lisesi’ni bitirdi. Ardından 2012 yılında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olup Burdur Yeşilova Devlet Hastanesinde Pratisyen Hekim olarak 3 ay çalıştı. Ardından 2017 yılında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde Ruh Sağlığı ve Hastalıkları alanında uzmanlık eğitimini tamamladı.

 

2017-2019 yılları arasında Erzurum Oltu Devlet Hastanesi’nde Devlet Hizmet Yükümlülüğü’nü tamamladı, aynı yıllarda Oltu Devlet Hastanesi’nde Başhekim olarak görev yaptı.

 

 

 

Evli olup, İleri düzeyde İngilizce, Orta düzeyde Almanca bilmektedir.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-