eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

İYİ Parti’den Karadeniz Radyo Televizyon ve Gazeteciler Derneği’ne Ziyaret

İYİ Parti’den Karadeniz Radyo Televizyon ve Gazeteciler Derneği’ne Ziyaret
17 Ekim 2024 - 17:26

 

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Fatih Titiz, Ünye Belediyesi Meclis Üyesi Servet Zeren ve yönetim kurulu üyeleri, Karadeniz Radyo Televizyon ve Gazeteciler Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Cihan Çakır ve Gündem Gazetesi sahibi Sema Nur Beşikçoğlu ile bir araya gelen heyet, ülke siyaseti ve ekonomik gelişmeler üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Ziyarette İyi Parti Ordu İl Başkanı Fatih Titiz Ünye Belediyesi Meclis Üyesi Servet Zeren,  İl Yönetimi Teşkilat Başkanı Halil Öz, İl Başkanı Baş Danışmanı Berkay Torunoğlu, İl Yönetimi Medya Başkanı Mustafa Kemal Kaymak ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Habil Günindi bulundu.

Ziyaret sırasında konuşan İYİ Parti Ordu İl Başkanı Fatih Titiz, partinin genç ve dinamik kadrolarla iktidara yürüdüğünü belirterek, basının demokrasideki önemini vurguladı. Titiz, “Basın, toplumun doğru bilgiye ulaşmasında kilit bir rol oynuyor. Biz de bu bilinçle basın kuruluşlarımızla sıkı bir işbirliği içinde çalışıyoruz,” dedi.

Dernek Başkanı Cihan Çakır ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İYİ Parti heyetine teşekkür etti. Çakır, basın mensuplarının karşılaştığı zorluklara değinerek, bu tür ziyaretlerin sektöre moral ve motivasyon sağladığını ifade etti.

Ziyaret, güncel siyasi gelişmeler ve bölgesel medya sektörünün durumu üzerine yapılan sohbetle sona erdi.

 

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-