eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Geleneksel Başhekimler Toplantısı Fatsa Devlet Hastanesinde Yapıldı

Geleneksel Başhekimler Toplantısı Fatsa Devlet Hastanesinde Yapıldı
18 Ekim 2024 - 11:18

 

Her ay farklı bir ilçede gerçekleştirilen başhekimler toplantısı bu ay Fatsa Devlet Hastanesinde düzenlendi. Toplantıya Ordu İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Dursun Tüzün, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Muhammed Yasin Ergül, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Emrah Çelenk, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Özerhan Özer, Personel Hizmetleri Başkanı İmdat Belen ve Destek Hizmetleri Başkanı Ömer Tok katıldı. Toplantı öncesinde hastanenin hizmet birimleri ziyaret edilerek incelemelerde bulunuldu ve birimlerle ilgili bilgi alındı.

Fatsa Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Alper Delier’in açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, hastane birimleri, hizmet kapasitesi ve personel durumu hakkında bilgiler verildi. Ardından İdari ve Mali İşler Müdürü Osman Demir, hastanenin mali durumu ve planlanan iyileştirmeler hakkında bir sunum yaptı. Toplantıda ayrıca Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı, Personel Hizmetleri Başkanlığı ve Destek Hizmetleri Başkanlığı, sağlık hizmetleri ve mali konular hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Toplantının kapanış konuşmasını yapan Dr. Dursun Tüzün, bu tür toplantıların sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmaya yönelik önemine değinerek, katılımcılara ve Fatsa Devlet Hastanesi yönetimine ev sahipliği için teşekkür etti.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-