eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

2024-2025 Amatör Futbol Sezonu Açılışı 19 Ekim’de Gerçekleşecek

2024-2025 Amatör Futbol Sezonu Açılışı 19 Ekim’de Gerçekleşecek
18 Ekim 2024 - 13:58

 

Ordu’da amatör futbol heyecanı, 2024-2025 sezonunun başlamasıyla yeniden sahalara taşınacak. 19 Ekim 2024 Cumartesi günü saat 13:00’te Altınordu Fatih Sultan Mehmet Spor Tesisleri’nde düzenlenecek açılış töreniyle yeni sezonun ilk adımı atılacak. Törene sporcular, antrenörler, yöneticiler, taraftarlar ve amatör futbolun paydaşları katılarak, sezon öncesi birlik ve beraberlik mesajı verecek.

Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Metin Kır, açılış programı öncesi yaptığı açıklamada amatör futbolun önemine vurgu yaptı. Kır, “Yeni bir amatör futbol sezonuna ‘merhaba’ diyoruz! Bu yıl da her zamanki gibi heyecan, mücadele ve dostlukla dolu bir sezon bizleri bekliyor. Amatör futbol, sadece sporun bir dalı olmanın ötesinde, birlik, beraberlik ve dayanışmanın sahadaki en güzel örneklerinden biri. Burada ter döken genç sporcularımız, fair play ruhunu benimseyerek geleceğin profesyonel yıldızlarına ilham kaynağı oluyorlar” ifadelerini kullandı.

Açılış töreninin ardından sezonun başlamasıyla, bölgedeki amatör futbol kulüpleri sahalarda büyük bir coşku ve mücadele sergileyecek. Başkan Kır, yeni sezonun tüm takımlar için hayırlı olmasını dileyerek şunları ekledi: “Her maçta emek veren sporcularımıza, desteklerini esirgemeyen taraftarlarımıza ve amatör futbolun gönülden çalışan tüm paydaşlarına teşekkür ediyoruz. Bu sezon da genç yeteneklerimizin büyük başarılara imza attığı, dostluğun ve kardeşliğin ön planda olduğu bir dönem olmasını temenni ediyoruz. Fair play anlayışıyla dolu, centilmence bir sezon geçirmek dileğiyle, tüm takımlara başarılar diliyoruz.”

Amatör futbolun kalbi Ordu’da, sezonun başlamasıyla birlikte heyecan yeniden yükselirken, sporun birleştirici gücünün sahalarda en iyi şekilde yansıması hedefleniyor. Açılış töreniyle başlayan süreçte, genç sporcuların sahada sergileyecekleri performans ve fair play ruhuyla örnek teşkil etmeleri bekleniyor.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-