eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

İYİ Parti Ünye İlçe Başkanlığı’na Mimar Servet Zeren Atandı!

İYİ Parti Ünye İlçe Başkanlığı’na Mimar Servet Zeren Atandı!
22 Ekim 2024 - 2:01

İYİ Parti Ünye İlçe Başkanlığı’na Mimar Servet Zeren Atandı!

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Fatih Titiz’in açıklamasıyla duyurulan yeni atama sonrası Ünye İlçe Başkanlığı’na Mimar Servet Zeren getirildi.

İYİ Parti Ünye İlçe Başkanlığı’nda önemli bir atama gerçekleştirildi. Mimar Servet Zeren, partinin Ünye İlçe Başkanlığı görevine atanarak, yeni bir sayfanın açıldı. Zeren’in atanmasıyla birlikte, Ünye’deki İYİ Parti teşkilatında daha da güçlü bir yapılanma hedefleniyor.

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Fatih Titiz, atamayı duyurarak, Servet Zeren’in göreve getirilmesinin partiyi Ünye’de daha ileri bir noktaya taşıyacağına inandığını belirtti. Titiz, “Bu atamanın Ünye’de İYİ Parti’nin gücünü daha da ileriye taşıyacak çalışmaların temelini oluşturacağına inanıyoruz,” ifadelerini kullanarak Zeren’e yeni görevinde başarılar diledi.

Zeren’in ataması, Teşkilat Başkanı Hasan Toktaş’ın teklifi ve Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu’nun onayı ile gerçekleştirildi. Fatih Titiz, açıklamasında, görevi devreden önceki teşkilat mensuplarına da bugüne kadar sundukları hizmetler için teşekkür etti.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-