eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Ünye 1957 Spor, Veliköyspor Karşısında Üç Puan İçin Sahaya Çıkacak

Ünye 1957 Spor, Veliköyspor Karşısında Üç Puan İçin Sahaya Çıkacak
24 Ekim 2024 - 1:31

Ünye 1957 Spor, Veliköyspor Karşısında Üç Puan İçin Sahaya Çıkacak

Bölgesel Amatör Lig’de 3 haftada 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak 6 puanla 4. sırada yer alan Ünye 1957 Spor, evinde Kopuzlar Vakfı Veliköyspor ile karşılaşacak. Ünye ekibi sahaya galibiyet parolasıyla çıkacak.

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) bu sezon güçlü bir başlangıç yapan Ünye 1957 Spor, 3 hafta sonunda topladığı 6 puanla ligin üst sıralarında yer alıyor. Ligin 4. haftasında evinde Kopuzlar Vakfı Veliköyspor’u ağırlayacak olan Ünye ekibi, sahadan galibiyetle ayrılarak çıkışını sürdürmeyi hedefliyor.

Ligde şu ana kadar 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak 4. sırada bulunan Ünye 1957 Spor, taraftarlarının desteğiyle Veliköyspor karşısında mutlak galibiyet için sahaya çıkacak.

Rakip Veliköyspor ise deplasmanda zorlu bir mücadele verecek. İki takım arasında oynanacak olan bu önemli maç, Ünye 1957 Spor için üst sıralarda kalmak adına büyük bir fırsat sunuyor. Maçın heyecanı Ünye’deki futbolseverler arasında büyük bir merak uyandırıyor.

Ünye Şehir Stadı’nda oynanacak olan bu karşılaşma, 29 Ekim Pazar günü saat 14:00’te başlayacak. Futbolseverler, bu kritik maçta takımlarını desteklemek için sabırsızlanıyor.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-