eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

 İYİ Parti’den Uyarı: “Milletimizin Geleceği Tehdit Altında”

 İYİ Parti’den Uyarı: “Milletimizin Geleceği Tehdit Altında”
25 Ekim 2024 - 17:40

 

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Fatih Titiz, ülke gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Cumhuriyetimizin 101. yılına sayılı günler kala Türkiye’nin çok kritik bir süreçten geçtiğini vurgulayan Titiz, “Milletimizin varlığını hedef alan derin ve sistemli bir saldırının içindeyiz” diyerek, bu tehdidin boyutlarını gözler önüne serdi.

“Bu Düzen Meşruiyetini Kaybetmiştir”

Titiz, açıklamasında İmralı’daki terör örgütü liderinin meclis kürsüsünde konuşmasının teklif edilmesini şiddetle eleştirdi. “Bebek katillerine itibar kazandıran, masumların gözyaşlarını görmezden gelen bu düzen, artık meşruiyetini tamamen kaybetmiştir” diyen Titiz, Türk milletinin hürriyetine ve milli değerlerine aşık bireyler olarak, inandıkları prensiplerden asla ödün vermeyeceklerini belirtti.

“Ülkemizin Geleceği ve Cumhuriyetimizin Bekası İçin Hayati Bir Mücadele Veriyoruz”

Ülkenin geleceği, milletin onuru ve Cumhuriyet’in kazanımlarını koruma sorumluluğunun herkesin omuzlarında olduğunu ifade eden Titiz, bu mücadelenin hayati önem taşıdığını söyledi. “Türk milletini, vatanseverleri ve devletine bağlı herkesi bu kutlu mücadeleye davet ediyoruz” diyen Titiz, Türkiye’nin içinde bulunduğu tehditlere karşı daha güçlü bir duruş sergilenmesi gerektiğini dile getirdi.

“Türk Milletinin İradesiyle Böldürtmeyeceğiz, İndirtmeyeceğiz, Eksiltmeyeceğiz”

Türk milletinin iradesine ve milli değerlerine vurgu yapan Fatih Titiz, birlik ve beraberlik mesajı verdi. “Türk milletinin iradesiyle, TÜRK MİLLETİ diyeceğiz, BÖLDÜRTMEYECEĞİZ! TÜRK BAYRAĞI diyeceğiz, İNDİRTMEYECEĞİZ! TÜRK VATANI diyeceğiz, EKSİLTMEYECEĞİZ!” şeklinde konuşarak, Cumhuriyet’in ve devletin ilelebet var olacağını belirtti.

“Ne Mutlu Türk’üm Diyene”

Fatih Titiz, sözlerini Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ne Mutlu Türk’üm Diyene!” sözüyle tamamladı. Türk milletine birlik ve beraberlik çağrısı yapan Titiz, Cumhuriyet’in 101. yılına girerken, milletin bu değerleri daha güçlü bir şekilde savunması gerektiğini vurguladı.

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-