eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

BAŞKAN ADEM AĞCA: “TUSAŞ’A YAPILAN HAİN SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUZ”

BAŞKAN ADEM AĞCA: “TUSAŞ’A YAPILAN HAİN SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUZ”
26 Ekim 2024 - 1:26

Yeniden Refah Partisi Ordu İl Başkanı Adem Ağca, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi’nin (TUSAŞ) Kahramankazan’daki yerleşkesine düzenlenen terör saldırısını sert bir dille kınadı. Ağca, saldırının hem ülke savunmasına hem de milletimizin huzur ve güvenliğine yönelik alçakça bir girişim olduğunu belirterek, teröre karşı mücadelede kararlılık mesajı verdi.

“TÜM MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN”

YRP Ordu İl Başkanı Adem Ağca, terör saldırısına ilişkin yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“TUSAŞ’a düzenlenen terör eyleminde yaşamını yitirenlerin ve yaralıların bulunması haberi bizi derinden sarstı. Bu hain terör eylemini şiddetle kınıyor, yaşamını yitirenlerin aile ve yakınlarına şahsım ve il yönetimim adına en derin başsağlığı dileklerimi sunuyor, yaralılara acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Rabbim ülkemizi ve milletimizi her türlü kötülükten muhafaza etsin.”

“TÜRKİYE’YE UZANAN KİRLİ ELLER KIRILACAK”

İl Başkanı Ağca, TUSAŞ’a yönelik terör eyleminin sadece bir tesise yönelik bir saldırı olmadığını, aynı zamanda Türkiye’nin bağımsız savunma sanayisine karşı yapılmış bir provokasyon olduğunu belirterek, şunları ekledi:

“Türk Havacılık ve Uzay Sanayii, ülkemizin savunma gücünün temel taşlarından biridir ve bu tür hain saldırılarla yıldırılması asla mümkün değildir. Milletimiz bilsin ki Türkiye’ye uzanan kirli eller mutlaka kırılacak. Güvenliğimize kasteden hiçbir yapı, terör örgütü ya da şer odağı emellerine ulaşamayacaktır.”

“TERÖRLE MÜCADELEMİZ SÜRECEK”

Ağca, Türkiye’nin teröre karşı mücadelesinde kararlılıkla ilerlediğini ve bu mücadeleden asla taviz verilmeyeceğini ifade ederek, sözlerini şöyle tamamladı:

“Terörle mücadele, milli bir görevdir ve hepimizin sorumluluğundadır. Yeniden Refah Partisi olarak, ülkemizin güvenliği ve milletimizin huzuru için üzerimize düşeni yapmaya ve bu mücadeleyi sonuna kadar desteklemeye kararlıyız.”

Yeniden Refah Partisi Ordu İl Başkanı Adem Ağca, saldırının faillerinin en kısa sürede yakalanarak adalete teslim edilmesini temenni ederken, tüm milleti teröre karşı birlik ve beraberliğe çağırdı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-