eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

CHP ALTINORDU İLÇE BAŞKANI BULUT GÜRSOY’DAN ANKARA TERÖR SALDIRISINA KINAMA

CHP ALTINORDU İLÇE BAŞKANI BULUT GÜRSOY’DAN ANKARA TERÖR SALDIRISINA KINAMA
26 Ekim 2024 - 12:26

Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy, Ankara’da meydana gelen terör saldırısını kınayarak duyduğu derin üzüntüyü dile getirdi.

Gürsoy, saldırıyla Türkiye’nin huzurunun hedef aldığını belirterek, bu tür eylemlerin asla amacına ulaşamayacağını vurguladı.

“BİRLİK VE BERABERLİK ZAMANI”
Gürsoy, toplumsal dayanışmanın önemine dikkat çekerek, “Bu karanlık günlerde birlik içinde olmamız, farklılıklarımızı bir kenara bırakmamız gerekir. Terörizme karşı ortak bir duruş sergilemek, ülkemizin geleceği için son derece kritik bir öneme sahiptir” dedi.

“ACIYI PAYLAŞIYORUZ”
Başkan Gürsoy, terör olaylarının toplumda derin yaralar açtığını belirterek, yaşamını yitirenlerin ailelerine başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar diledi. Toplum olarak acılarımızı paylaşarak daha güçlü hale gelebileceğimizi ifade etti.

 

“UMUT VE DAYANIŞMA İLE GELECEĞE İLERLEYECEĞİZ”
Gürsoy, umudu kaybetmeden, dayanışma içerisinde daha güçlü bir toplum inşa etme kararlılığını vurguladı. CHP Altınordu İlçe Teşkilatı olarak barış, huzur ve kardeşlik için çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Gürsoy, tüm vatandaşları ortak bir dayanışma içerisinde olmaya çağırdı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-