eskort samsun

ÜNYENETHABER

İŞTE BAŞKANIN KARNESİ

İŞTE BAŞKANIN KARNESİ
10 Mart 2016 - 23:56

BBB

Ünye Belediye Başkanlığı görevini 30/03/2014 genel seçimlerini kazanarak bugüne kadar yürüten  Av.Ahmet Çamyar, 5 yıllık görev süresinin 2.yılını birkaç gün sonra doldurmuş olacak.Sayın Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar bu süreçte nasıl bir Başkanlık sergiledi,sizler için  Başkanın Karnesini hazırladık.

Görev süresince bir çok projeye imza atan,çalışmaları ile çeşitli ödüllere layık görülen ve son olarak ORC araştırma şirketinin verilerine göre yurt genelinde en başarılı ilçe Başkanlarından biri seçilen Başkan Ahmet Çamyar’a bizde not verelim istedik

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’ı değerlendirirken 2 yıllık görev süresinde elde ettiğimiz tüm verileri harmanladık,analiz ettik ve kesin bir sonuca varmaya çalıştık..

Değerlendirmeyi yaparken 3 ana öğeyi kullandık.

1.Güvenirliği yüksek istatistik bilgiler ve anket sonuçları

Bugüne kadar yapılan  anketlerde  başarılı, yada olumlu ivmesinin yukarıya tırmandığını tespit ettik.Elde ettiğimiz  tüm istatistik verilere dayanarak, başarı trendinin hep pozitif olduğunu gözlemledik diyebiliriz.

2.Vatandaşın görüş ve kanaati

Halk arasında ilk zamanlar Büyükşehirle değişen idari ve yönetim şeklinin sancılarının etkisi ile,bir karamsarlık ve tepki oluşmuş,fakat zamanla taşların yerine oturması ,siyasi tecrübe, usta bir yönetim tarzı ve icraatları ile halkın güveninin artığını ve gönlünü kazandığını büyük oranda gözlemledik.

3.Görev süresince izlenilen politika ve icraatlar

Seçim öncesi ve sonrası vaatlerin unutulmaması,kent bütününde çalışmaların gözle görünür hale gelmesi,projelerin arkasında durulması ve yerine getirilmesi bizim için başka bir değerlendirme ölçütü oldu.

Bu 3 ana etkeni bir araya getirip ,önce planlama, başarı,istikrar ve güvenirlik kavramları ile sentezleyerek değerlendirmeye yapmaya çalıştık. İste Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’ın karnesi…

 

BRFTBTR

 Yapmış olduğu Başarılı Çalışmalar Neticesinde Karnesine Yansıyan Not Ortalaması Yukarıda Belirtilmiştir.Buna Göre Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’ın 2 yıllık başarılı performansı ile Teşekkür Belgesi Kazanmayı Hak etmiştir.Kendisini Tebrik Ediyor,Başarılarının Devamını Diliyoruz….

vdv

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-