eskort samsun

ÜNYENETHABER

Sınav Öncesi Öğrenciler Stres Attı

Sınav Öncesi Öğrenciler  Stres Attı
10 Mart 2016 - 23:45

 

BVF

 

Ünye Mürüvvet Vidinli Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan YGS hazırlık kurslarına katılan öğrenciler için 10 Mart 2016 Perşembe günü Ünye Mürüvvet Vidinli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından bir program düzenlenerek öğrencilerin stres atmaları sağlandı.

 

Açılış konuşmasını yapan Ünye Mürüvvet Vidinli Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Muammer Çoşkan, 1öğrencilere Pazar günü girecekleri sınav ile ilgili şunları söyledi; “Birinci dönemde başlayan üniversite hazırlık kursu serüvenimiz bu Pazar günü yapılacak olan YGS ile son bulacak. Şimdi hem birinci dönemde hem de ikinci dönemde bizim ile beraber olan siz değerli öğrencilerimize yürekten teşekkür ediyorum. Değerli arkadaşlar biz kısıtlı imkânlarla gerçekten özverili bir şekilde size en iyi hizmeti verebilmek için mücadele ettik. Şimdi ben burada bu kursumuz boyunca hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, bütün özverileri ile sizin için gayret sarf eden öğretmenlerime teşekkür ediyorum. Özellikle bizlere okulunu açan endüstri müdür ve idarecilerine, özellikle Hasan Beye, aynı zamanda kurumlar devletindir dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz diyen Mustafa Rakım Anadolu Lisesi müdür ve idarecilerine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bu kurs süresince götürdüğüm her öneriyi olumlu karşılayan ve maddi manevi destek veren Halk Eğitim Müdürümüze teşekkür ediyorum. Ben Pazar günkü sınavda hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Ünye Mürüvvet V2idinli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Erdoğan ise öğrencilere şu konuşmayı yaptı; “Bugün konuşma günü değil, stres atma günüdür. Artık siz bunu hak ettiniz. Muammer Bey bu öneri ile geldiğinde hiç tereddüt etmeden bu arkadaşlarımızın morale ihtiyacı var. Olması gerekende budur dedik. İdareci arkadaşlarımızla oturduk ve sizlere bir eğlence tertip ettik. Ben dört ay boyunca özellikle öğretmen arkadaşlarımız size çok yardımcı olmaya çalıştılar. Biz onlardan memnunuz. Umarım sizde memnun olmuşsunuzdur. Biz kendilerine teşekkür ediyoruz. İnşallah bundan sonra da kendileri ile çalışmaya devam edeceğiz. Ben Pazar günkü sınav ile ilgili şunu söylemek istiyorum.3 Sınav dünyanın sonu değildir. Ama ümit ediyorum hedefinizdeki yerleri kazanırsınız. Dualarımız sizlerledir. Başarılı olmanız için dua ediyoruz. Ben hepinize başarılar diliyorum” dedi.

 

 

Daha sonra Ünye Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Ergin Yiğit tarafından öğrencilere sınav hakkına bilmeleri gerekenleri kısaca anlattıktan sonra öğrenciler gönüllerince eğlendiler.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-