eskort samsun

ÜNYENETHABER

Yıldızlar Geçidi Sona Erdi

Yıldızlar Geçidi Sona Erdi
12 Mart 2016 - 10:54

JNJK

Okullar arası Türkiye Voleybol Yıldız Erkekler ve Yıldız Kızlar Yarı Final müsabakalarına ev sahipliği yapan Ünye başarılı bir organizasyona daha imza atarken, Türkiye finallerine adlarını yazdıran takımlar belli oldu.

7-10 Mart 2016 tarihleri arasında Ünye Kapalı Spor Salonu ve Mustafa Rakım Anadolu Lisesi Spor Salonunda İstanbul, Giresun, Sivas, Ankara, Malatya, Kayseri, Konya, Mersin, Tokat, Çorum illerini temsilen katılan 8 Yıldız Erkek ve 8 Yıldız Kız olmak üzere toplam 16 takımın mücadele ettiği turnuva ödül töreninin ardından sona erdi.

Türkiye finallerine gidecekler!

7 Mart 2016 tarihinde yapılan açılış töreni ile başlayan ve 4 gün süren turnuvanın sonunda Yıldız Erkeklerde İstanbul temsilcileri Yeni Bosna Fatih Ortaokulu ile Çekmeköy Özel Ortaokulu, Yıldız Kızlarda ise Ankara Arı Koleji ile İstanbul Özel Atacan Koleji Türkiye Finallerine katılmaya hak kazanan takımlar oldu.

Madalya töreni yapıldı

Ünye Kapıl Spor Salonunda ve Mustafa Rakım Anadolu Lisesi Spor Salonunda oynanan maçlarda erkeklerde; çekişmeli geçen maçta İstanbul Yeni Bosna Fatih Ortaokulu rakibi Kayseri Mehmet Soysaraç Ortaokulu’nu 3-2, İstanbul Özel Çekmeköy Ortaokulu da rakibi Ankara Mehmet Sağlam Ortaokulu’nu 3-0 mağlup etmeyi başardı.

Kızlarda ise Ankara Arı Koleji rakibi Mersin Özel Toros Koleji’ni 3-1 mağlup ederken İstanbul Özel Atacan Koleji rakibi Tokat Erbaa Tepeşehir Yatılı Bölge Ortaokulu’nu 3-0’lık rahat bir skorla yenmeyi başardı.

Ünye Kapalı Spor Salonunda düzenlenen törende kız takımlarından Türkiye finallerine katılmaya hak kazanan İstanbul Özel Atacan Koleji’ne Ünye Kaymakamı Mustafa Demir madalyalarını verirken, Ankara Arı Koleji’ne ise Ünye Okul Sporları Temsilcisi Metin Tamtürk verdi.

Ünye Mustafa Rakım Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda düzenlenen törende erkek takımlarından Türkiye finallerine katılmaya hak kazanan İstanbul Yeni Bosna Fatih Ortaokulu’na Spor Genel Müdürlüğü Temsilcisi Mehmet Gültekin madalyalarını verirken, İstanbul Özel Çekmeköy Ortaokulu’na ise Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Aydın Kuyumcu verdi.

Ünye’nin iki spor salonunda ev sahipliği yaptığı turnuva başarılı bir organizasyon ile sona ererken, şimdiden daha büyük turnuva organizasyonlarına ev sahipliği yapabileceğini bir kez daha ispatlamış oldu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-