eskort samsun

ÜNYENETHABER

Çınarlıkspor Yeni Yönetimi İş Başı Yaptı

Çınarlıkspor Yeni Yönetimi İş Başı Yaptı
12 Mart 2016 - 15:03

df

Geçen yıl kurulan Çınarlıkspor yeni yönetimiyle birlikte ilk toplantısını yaptı.Yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı ve kulübün idari şekli ile ilgili kararlar alındı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Çınarlıkspor Genel Kaptanı Ferhat Hıraoğlu; “Öncelikle geçen sezon kulübümüzün kuruluş aşamasında emeği geçen Onursal Başkanımız Musa Kaymak, Başkan Yardımcımız Hüseyin İşçi ve Ahmet Dikici Beyefendiye teşekkürlerimizi borç biliriz.

Yeni bir oluşum içerisinde yeni yönetim kurulumuzu oluşturduk. Oluşturduğumuz yeni listemizde geçen sezon başkan yardımcılığı görevini üstlenen sayın Murat Karaman başkan olarak seçilmiştir.” Dedi.

Oluşturduğumuz bu yeni yönetimimizin herkes için hayırlı olmasını dilerim.

Geçen sezon var olan kadromuzdan bir iki eksiğimiz bulunmaktadır. Stoperimiz Samet Odabaşı askerlik görevini yapmak üzere aramızdan ayrılmıştır. Var olan kadroya u 19 takımımızda da görev yapan ve a takıma hocaları tarafından beğenilen 7 arkadaşımızda aramızda olacaklardır.Geçen sezon kurulmasına rağmen farkını hissettiren Çınarlıkspor kurumsal bir firma olma konusunda somut adımlar atmaktadır. Herkese yeni sezonun hayırlı olmasını diliyorum.

Çınarlıkspor Klübü Yeni Yönetim Kurulu Listesi

Murat Karaman             

Murat Engin

Yılmaz Güler

Ahmet Koç

Adnan Şişman

Okan Kılıçarslan

Murteza Ocak

Murat Hıraoğlu

Şenol Baltacı

Hakan Çifci

Mahmut Çiçek

Fahri Köse

Özdoğan Arslan

Yaşar Kaymak

Ahmet Yılmaz

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-