eskort samsun

ÜNYENETHABER

Hainler Er Yada Geç Bunun Hesabını Vereceklerdir

Hainler Er Yada Geç Bunun Hesabını Vereceklerdir
14 Mart 2016 - 12:15

s

Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün Milletimizin Geleceğine kastetmek isteyen Hainler er yada geç bunun hesabını vereceklerdir dedi.

Başkan Ergün; “Alçakça, kalleşçe, şerefsizce bu milletin geleceğine kastetmek isteyenler yine boş durmadılar. Hainler yine masum vatandaşlarımızı hedef aldı. Dün Ankara’daki hain saldırıyı gerçekleştirenler ve bu saldırının arkasında olanlar mutlaka ortaya çıkarılacak.  Gözü dönmüş caniler, milletimizi ve devletimizi hedef alanlar bunun karşılığını misli misli devletimizden göreceklerdir.
Ergün;  Şimdi omuz omuza vererek, birlik ve beraberliğimizden ödün vermeden bu hainlere karşı dim dik durma vaktidir. Biz birlikteliğimizden ödün vermediğimiz sürece terör örgütleri hep kaybetmeye mahkum olacaktır. Unutulmamalıdır ki bu saldırılar bizim terörle mücadele azmimizden de hiçbir şey eksiltmeyecektir. Ankara’da gerçekleştirilen bu hain saldırıyı lanetle kınıyorum. Birlik ve beraberliğimizi hedef alan bu alçaklar asla amacına ulaşamayacağı gibi birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirecektir. Ülke olarak bu hain saldırılara karşı sağduyumuzu korumalıyız. Saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Tüm milletimizin başı sağ olsun dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-