eskort samsun

ÜNYENETHABER

Türk Kadınlar Birliği’nden Kıbrıs’a Çıkarma

Türk Kadınlar Birliği’nden Kıbrıs’a Çıkarma
15 Mart 2016 - 1:09

1

Türk Kadınlar Birliği tarafından Türkiye genelindeki şubeleri ile birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebeti ile Kıbrıs’a bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler. Bu ziyaret kapsamında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Başbakan Ömer Kalyoncu, Meclis Başkanı Sibel Siber, Büyükelçi Derya Kanbay’ı ve tarihi mekânları ziyaret ettiler.

Düzenlenen ziyarete katılan Ortayılmazlar Mahalle Muhtarı Seyhan İhtiyaroğlu, gazetemize yapmış olduğu açıklamada Kıbrıs Gezisi ile ilgili şunları söyledi; “Türk Kadınlar Birliği’nin düzenlemiş olduğu Türkiye g2enelindeki Türk Kadınlar Birliği’nin Kıbrıs Şubesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen etkinliğe Türk Kadınlar Birliği Ünye Şubesi olarak bizi de davet ettiler. Biz de bu üç günlük ziyaret için Ünye’den 34 bayan arkadaş ile 6 Mart gecesi yola çıktık. Gezi için Türkiye genelinden 600 bayan katıldı. 7 Mart sabahı saat 08:00’de program başladı. Belediye önünden Girne Ramadan Cemil Meydanı’na kadar kortej yürüyüşü yaptık. Ardından meydandaki Atatürk Anıtına çelenk sunduk. Gezimizin iki günü dolu dolu geçti. Merhum Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın mezarı, İbred Müzesi, tarihi cami, manastırları ve Kurtarılmış Bölgeyi ziyaret ettik. Girne Belediye Başkanı bizleri ağırladı. Bu ziyaretlerin ardından üçüncü gün dönüş yaptık. Bu program seneye İzmir Urla’da yapılacak” dedi.

Muhtar İhtiyaroğlu, sözlerini şöyle noktaladı; Ben Ünye için buradayım. 13 yıldır bu görevi yürütüyorum. Bir şeyler yapmak ve öğrenmek için uğraşıyoruz. Mahalle halkını elimden geldiği kadar temsil etmeye çalışıyorum. Onlar için iyi olan her işin arkasındayım. Halkımın desteği ile çalışmalarıma devam edeceğim” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-