eskort samsun

ÜNYENETHABER

BALIKHANE SPEKÜLASYONLARINA SON NOKTA

BALIKHANE SPEKÜLASYONLARINA SON NOKTA
17 Mart 2016 - 0:24

VBGÜnye Belediyesi balıkhane çalışmalarına son hız devam ediyor.Atatürk Parkı yanında  gerçekleştirilen proje ile  görsellik açısından modern ve şık bir mekanı da Ünye’ye kazandırıyor.

Sona gelen çalışmalar neticesinde çevreye uyumlu konsepti ile inşaatı süren baklıkhane görenlerin şimdiden ilgisini çekmeye başladı. Kıyıya vurmuş gemi şeklinde olan yapının altında balıkhane dükkanları, üstünde ise vatandaşların ve gelen turistlerin essiz Ünye manzarasında balık yiyebilecekleri  Ünye’ye yakışan restarurant yer alacak.

İHALE OLACAK MI ? NE ZAMAN ?

Eski balıkhanenin yıkılmasının ardından bir çok esnafın mağdur durumda kalmaması için geçici yerler gösteren Ünye Belediyesi,yakında balıkçılara yeni yerlerini teslim edecek.Esnaflar şimdiden balıkhanedeki iş yerlerinin ne zaman hangi şartlarda teslim edileceği veya ihaleye çıkacağını beklerken,üst kattaki restaurantı belediyenin mi ,yoksa özel sektör tarafından mı işletileceği kamuoyu nezdinde merak ediliyor.

SPEKÜLASYONLARA SON VERDİ

Başkan Yardımcısı Erhan Eren kamuoyunun merak ettiği konu ile ilgili gazetemize özel açıklamalarda bulundu.Başkan Yardımcısı Eren ,çağdaş ve sağlıklı  göze hoş gelen bir yapı yapıyoruz.Çalışmaların bitimin ardından girişteki iş yerlerinin ve üst kattaki balık restaurant için ihaleye çıkılacağını ve şuan için çalışmaların sürdüğünü söyledi.Sokakta dolaşan spekülasyonlara kulak verilmemesini  belirterek balıkçı esnafına ve vatandaşlara ilk müjdeyi verdi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-