eskort samsun

ÜNYENETHABER

Başkan Çamyar’ın 18 Mart Şehitleri Anma Günü Mesajı

Başkan Çamyar’ın 18 Mart Şehitleri Anma Günü Mesajı
17 Mart 2016 - 9:48

fv

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, 18 Mart Çanakkale Zaferinin 101. yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Çanakkale Savaşı’nda birlik beraberliğin, milli şuurun, tek yürek olabilmenin en anlamlı örneğinin sergilendiğini belirten Belediye Başkanı Ahmet Çamyar,  “Çanakkale Zaferi, milletimizin en güçlü ordulara karşı inanç, Vatan sevgisi, dayanışma, birlik ve beraberlik duyguları ile tüm dünyaya  ‘Bu topraklarda başka bir gücün himayesinde yaşamayı asla kabul etmiyoruz’ mesajının verildiği bir varoluş mücadelesiydi. Çanakkale Geçilmez’ diyerek adını Türk ve dünya tarihinin sayfalarına altın harflerle yazdıran bu eşsiz zafer, inanılmaz fedakârlık ve insanüstü mücadele sergileyen bir milletin yeniden doğuşunun müjdecisi olmuştur.

Bu mukaddes yurt topraklarının korunması ve bayrağımızın dalgalanması için birlik beraberlik ve bütünlük içinde verilen mücadeleyi millet olarak anlamalı, şehitlerimizi her zaman yad etmeliyiz. Bugün ihtiyaç duyduğumuz milli şuur 100 yıl önce Çanakkale’de karşımıza çıkıyor. Birlik ve beraberlikle en zor koşullarda nasıl dayanışma örneği sergilendiğini o dönemden öğreniyoruz. Bu ruhu yaşattığımız müddetçe ulaşamayacağımız hiçbir hedef, başaramayacağımız hiçbir iş, üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir mesele kalmayacaktır.

Çanakkale Zaferi’nin 101. yıl dönümünde, varlıklarıyla şeref duyduğumuz aziz şehitlerimizi saygı, rahmet, minnet ve gururla anıyorum.” ifadelerini kullandı.

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-