eskort samsun

ÜNYENETHABER

CHP DAYANIŞMA KAHVALTISINDA BULUŞTU.

CHP DAYANIŞMA KAHVALTISINDA BULUŞTU.
27 Mart 2016 - 1:06

KLMCumhuriyet Halk Partisi İlçe teşkilatı bugü Ünye’de kahvaltıda bir araya geldiler.26.03.2016 Cumartesi Ünye Belediyesi Ataatürk sosyal tesisleride gerçekleştirilen dayanışma kahvaltısında,Chp genel başkan yardımcısı Seyit Torun,il başkanı Atilla Şahin,İlçe başkanı Ali Yalçın ,yönetim kurulu ve partililer bir araya geldiler.

Açılış konuşmasını yapan Cumhuriyet Halk Partisi Ünye İlçe Başkanı Ali YALÇIN programda şunları şöyledi.IMG_5518

“Bizler şuana kadar yapılmamış bir olguyu gerçekleştireceğiz. Nüfus cüzdanına göre 70 yaş ve üzeri olup Cumhuriyet Halk Partisi Ünye İlçe örgütümüze kayıtlı olan büyüklerimize onur plaketi vereceğiz. Yönetimimize geldikten sonra Cumhuriyet Halk Partisi Ünye İlçe örgütümüze kayıt olan arkadaşlarımıza Cumhuriyet Halk Partisi rozeti takacağız.

Büyük lider Mustafa Kemal Atatürk Cumhuriyeti 2 tane sütun üzerine kurmuştur. Biri adalet diğeri özgürlüktür. Bu iki şey olmazsa Cumhuriyet olmaz.  Atatürk’ün kurduğu bağımsız, layık, demokratik Türkiye Cumhuriyeti bölünme ve ayrışma aşamasına gelmiştir. Şu aşamada bize düşen görev birinci milli mücadele görevinin alnının akıyla izleri asla silinmeyecek fedakarlıklarla, acılarla geçirmiş ve tüm dünyaya emperyalist düşmanlarına ve işbirlikçilerine karşı eşi benzeri görünmemiş bir zafer kazanmış olan ecdadın emanetine sahip çıkmaktır. Bizler önce birleşip sonra daha da büyüyeceğiz. Çıkar sahipleri bizlere kızıp tüm güçlerini bize karşı kullanacaklar ama bizi yıldırmayı başaramayacaklar. Sizler olmasaydınız cumhuriyete sahip çıkan olmazdı. Ama el ele verip her gün daha da güçleneceğiz. CHP baba ocağıdır. Herkese yer var. Ancak hırsızlar, hainler ve katiller içimize giremezler. Ve bizler Ünye’deki “Ben yaptım ve oldu.” diyen mantığa karşı da varız.” dedi.

 

İlçe Başkanı Yalçı’nın ardından Cumhuriyet Halk Partisi Ordu İl Başkanı Atilla ŞAHİN partililer hitaben şunları IMG_5525şöyledi; “Ülkemizin şuan içinde bulunduğu koşullarda bölünme tehlikesinin en üst seviyeye çıktığı bu durumda, bunu yenebilecek olan yegane güç, cumhuriyetin kurucu ilkelerini ve düşüncelerini taşıyan Cumhuriyet Halk Partiler ve bu davaya gönül vermiş siz sevgili dostlarsınız. Hepimiz bir olursak eğer tüm bu sorunları ortadan kaldırabiliriz. Cumhuriyet Halk Partisini önce Ordu’da daha sonra da Türkiye’de iktidar yapacağız. Böyle bir organizasyon yaptığı için Ünye İlçe Başkanımız Ali Yalçın Bey’e teşekkür ediyorum.” Dedi.

 

Sabah programında Chp Genel Başkan yardımcısı Seyit Torun’un ardından ,Chp çatısı altında emeği geçenlere onur belgesi verildi.Chp’ye yeni katılanlara rozetleri takıldı.Ayrıca programda yakın zamanda aramızdan ayrılan iş adamı Özkan Parlak için taziyeler bildirildi.

İşte Chp’ye emeği geçen ve ONUR belgesi alan üyelerin isimleri

1236

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-