eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

ÜNDER’İN KONUĞU MUSTAFA HAMARAT

ÜNDER’İN KONUĞU MUSTAFA HAMARAT
07 Nisan 2016 - 18:21
4
Sosyal,kültürel ve toplumsal alanlarda yaptığı çalışmalarla adında sıkça söz ettiren merkezi İstanbul Beyoğlu’nda bulunan Ünyeliler Derneği geleneksel hale getirdiği cuma akşamı sohbetlerine devam ediyor.

Derneğin Beyoğlu’nda bulunan binasında Cuma akşam ki yapılacak sohbetin konuğu; 23-24.Dönem Ak Parti Ordu Milletvekili Av.Mustafa Hamarat’ın olacağı duyuruldu.

Alanlarında uzman konukların katılımcılarla; sunum ve soru cevap şeklinde gerçekleşen sohbetlerin çok verimli olduğu gözlerden kaçmıyor.

Hamarat’ın Cuma akşamki sohbette katılımcılara güncel siyasi meseleler ve siyasette stk’ların önemi ile ilgili bilgi vereceği bildirildi.

Bilindiği üzere Hamarat; 23-24.Dönem Ak Parti Ordu Milletvekilği yapmış bu süreçtede ortaya koyduğu siyasi ve sosyal çalışmalarla taraflı tarafsız  bütün Ordu kamuoyunun takdir ve tevecühünü kazanmıştı.

Hamaratın özelikle İstanbul’da bulunan ordulu sivil toplum örgütleriyle sıkı diyalogta olması,birçok stk’nın kurucusu ve yöneticisi olması; sivil toplum aktivistliği yönüyle de taktir toplamasına vesile olduğu gözlemleniyor.

Ünyeliler derneğinde yapılan açıklamada;”Üye olsun veya olmasın bütün Orduluları bekliyoruz.yöresel ikramlarımız ve doyumsuz sohbetleriyle Beyoğlun’da  ÜNDER’de buluşalım.Cuma akşamları ÜNDER’DE olmak bir ayrıcalıktır” denildi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-